Ryzen 3600 ve 1660 Ti sistem toplama

Güç kaynağını sırf ucuza gelsin diye düşük tutmuşsunuz bu çok yanlış vs550 var trendyolda onu alsın. Ryzen 5 3600X çok gereksiz olmuş aralarında nerdeyse hiçbir fark yok sadece biri OC için daha uygun pahalı olan çok daha iyi olacak diye birşey yok. HDD gereksiz olmuş adam video fln çekmeyecek o yüzden gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yalnız arkadaş 1660 ti lı sistem toplayacak o sistem bütçeyi aşar.

Güç kaynağını sırf ucuza gelsin diye düşük tutmuşsunuz bu çok yanlış vs550 var trendyolda onu alsın. Ryzen 5 3600X çok gereksiz olmuş aralarında nerdeyse hiçbir fark yok sadece biri OC için daha uygun pahalı olan çok daha iyi olacak diye birşey yok. HDD gereksiz olmuş adam video fln çekmeyecek o yüzden gerek yok.

FSP'nin psuları gayet kalitelidir. Ve önerdiğim psu'nun da 85+ sertifikası var. Yani power supply'ı düşük Tutmadım. Hem kaliteli hem de ileriye dönük olmasını istedim.

Açıkçası işlemci tarafında gereksiz görmüyorum. Adam programcılık yapacak. Ve önerdiğim İşlemcide R7 2700x'den daha iyi 1 işlemci oyun tarafında nerdeyse eşitler. Ama render vs. işlerde R5 3600x daha iyi.

Yalnız arkadaş 1660 Ti'lı sistem toplayacak, o sistem bütçeyi aşar.
Arkadaş bütçe belirtmemiş, kendi topladığı sistemin 6300 TL olduğunu yazmış sadece ve "1660 Ti'li sistem toplayacak" derken? Özellikle 1660 Ti istediğini mi söyledi bir yerlerde?

FSP'nin psuları gayet kalitelidir. Ve önerdiğim psu'nun da 85+ sertifikası var. Yani power supply'ı düşük Tutmadım. Hem kaliteli hem de ileriye dönük olmasını istedim.

Açıkçası işlemci tarafında gereksiz görmüyorum. Adam programcılık yapacak. Ve önerdiğim İşlemcide R7 2700x'den daha iyi 1 işlemci oyun tarafında nerdeyse eşitler. Ama render vs. işlerde R5 3600x daha iyi.
Önerdiğin Psu düşük bir Psu kalitesi düşük onun 85+ olması kaliteli olduğunu göstermez öyle bir sisteme 280 tl lik Psu takılmaz. Daha iyi dediğin anlaşılmıycak bir değer çoklu çekirdek performansları hemen hemen aynı R7 2700x çoklu çekirde çok daha güçlü sadece tek çekirdekte düşük.
Arkadaş bütçe belirtmemiş, kendi topladığı sistemin 6300 TL olduğunu yazmış sadece ve "1660 Ti'li sistem toplayacak" derken? Özellikle 1660 Ti istediğini mi söyledi bir yerlerde?
Gtx 1660 ti toplayacak bir kişinin bütçesi az çok bellidir Rtx 2060 takarsan aşar baya 6300 tl dediğini görmemişim.

Önerdiğin psu düşük bir psu kalitesi düşük onun 85+ olması kaliteli olduğunu göstermez öyle bir sisteme 280 tl lik psu takılmaz. Daha iyi dediğin anlaşılmıycak bir değer çoklu çekirdek performansları hemen hemen aynı r7 2700x çoklu çekirde çok daha güçlü sadece tek çekirdekte düşük.

O zaman psu önerisini sen ver. İşlemcide de benim dediğim olsun. Tamam mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı