- Makaleler
- 8
Stok soğutucu kullanıyorum. CPB kapalı. Oyunlarda 78 dereceye kadar çıktığını gördüm. Nasıl düşürebilirim bu sıcaklığı?
Alabiliyorsanız güzel bir sıvı soğutma alabilirsiniz. Hava soğutma istiyorsanız MSI Core Frozr S.Peki Arctic Freezer'e sports Duo alsam düşer mi sıcaklık?
Peki Arctic Freezer'e sports Duo alsam düşer mi sıcaklık?
Stok fan kullanıyorsanız normal.
Bence normal değil. Aynı işlemciyi CPB kapalı kullanıyorum, 70 dereceyi nadiren anlık görüp 60-65'lere düşüyor tekrar.Normal değerler bunlar.
Corsair spec delta RGB. Masanın altında duruyor.Bence normal değil. Aynı işlemciyi CPB kapalı kullanıyorum, 70 dereceyi nadiren anlık görüp 60-65'lere düşüyor tekrar.
Kasa nedir acaba? Hava akışı iyi olmayabilir kasanın. Bir de kasanın bulunduğu yer çok mu güneş alıyor veya sıcak mı?
Kullandığınız ekran kartını bende kullanıyorum. İşlemcim 3600X. "Msi Core Frozr L" almanı öneririm. Gerçekten işini görecektir. Ben 650W güç kaynağı tercih ettim.RTX 2060 ve Ryzen 3600 ile kullanacağım. 550W yeterli olur mu?
Kullandığınız ekran kartını bende kullanıyorum. İşlemcim 3600X. "MSI Core Frozr L" almanı öneririm. Gerçekten işini görecektir. Ben 650W güç kaynağı tercih ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.