Ryzen 3600X sistem uyumlu mu?

3600XT almanıza gerek yok. Performans olarak çok bir şey katmıyor. Ekran kartınız eski model. Yenilerinin isimlerinde EVO ibaresi oluyor ve kartların tasarımı da değişik. Bu kartı almanızı tavsiye etmem. Dediğim gibi aşırı ısınıyor. Yorumları da okursanız ısındığını söyleyen kullanıcıları görebilirsiniz.

Vazgeçtim ondan hocam. Acaba bu yeni midir? EVO yazıyor çünkü. ASUS Radeon™ RX 5700 Dual Evo OC 8GB (90YV0DC1-M0NA00) (AMD, Grafikkarte)
Kupon olayını yanlış anladım sanırım. 350+ 250 sandım .d. Hocam o ısınmadan dolayı bende diğer tarafdan önermek istedim. Eger 1080P oyun için alacaksanız 5600XT cok ideal fp ürünü onuda düşünebilirsiniz. 5700XT'nin de yeni sürümlerinde ısınma sorunu yok ama ilk versiyonlar ısınıyordu. 5600xt sıcaklık degerleri

5700XT değilde 5700 nasıldır? Bir önceki yorumda link vermiştim.

Hocam 5700XT yerine 5700 aşın 5700XT sıkıntılı.
Teşekkür ederim hocam ekran kartını 5700 olarak değiştiriyorum. Geri kalan parçalar iyi midir? Başka değiştirmemi tavsiye edeceğin bir şey var mı?
Değmez, değiştirmeyin.
Tamamdır hocam işlemci ve ekran kartı tamamdır. 5700 ekran kartı ve 3600X işlemci. Diğer parçalar iyi mi?

Teşekkür ederim hocam ekran kartını 5700 olarak değiştiriyorum. Geri kalan parçalar iyi midir? Başka değiştirmemi tavsiye edeceğin bir şey var mı?

Tamamdır hocam işlemci ve ekran kartı tamamdır. 5700 ekran kartı ve 3600X işlemci. Diğer parçalar iyi mi?

Hocam 5700 TUF alacaksamız Evo olmasına dikkat edin ya da başka marka alacaksanız MSI Gaming X öneririm.
Bir de hocam anakartı yükseltme şansınız varsa B550 TUF'a yükseltebilirsiniz TUF Prime'dan daha iyidir.
Onun dışında sistem gayet iyi.

Güzel ama ekran kartını değiştirin. Önerilere bakin derim.
Evo olmasına dikkat edin EVO alabilirsin denildi. Alacağım yerde 5700XT EVO yok ama 5700 EVO var o yüzden 5700 tercih ettim. 2060 alayım dedim 100-150 euroya yakın daha pahalıya geliyor o yüzden vazgeçtim 2060tan, 5700 tercihim şuanlık. Senin bir önerin var mı hocam?

Hocam 5700 TUF alacaksamız Evo olmasına dikkat edin ya da başka marka alacaksanız MSI Gaming X öneririm.
Bir de hocam anakartı yükseltme şansınız varsa B550 TUF'a yükseltebilirsiniz TUF Prime'dan daha iyidir.
Onun dışında sistem gayet iyi.

150 TL daha ekleyip Asus TUF Gaming B550M-PLUS Wi-Fi anakart alabilirim hocam.

Hocam alacağım ekran kartı bu. Sende bakabilir misin sorunsuz mu alayım mı? ASUS Radeon™ RX 5700 Dual Evo OC 8GB (90YV0DC1-M0NA00) (AMD, Grafikkarte)

Son düzenleme:
Evo olmasına dikkat edin Evo alabilirsin denildi. Alacağım yerde 5700XT Evo yok ama 5700 Evo var o yüzden 5700 tercih ettim. 2060 alayım dedim 100-150 Euro'ya yakın daha pahalıya geliyor o yüzden vazgeçtim 2060TAN, 5700 tercihim şu anlık. Senin bir önerin var mı hocam?

150 TL daha ekleyip ASUS TUF Gaming B550M-PLUS Wi-Fi anakart alabilirim hocam.

Hocam alacağım ekran kartı bu. Sende bakabilir misin sorunsuz mu alayım mı? ASUS Radeon™ RX 5700 Dual Evo OC 8GB (90YV0DC1-M0NA00) (AMD, Grafikkarte)

Dual serisi iyidir hocam.
Anakart olarak da dediğiniz anakart ı alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı