Ryzen 5 1400 Sistem Toplama

BEKİRO

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
nk.jpg


Nasıl iyi mi, öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem kötü. Ram en azından 2400 Mhz olmalı Everest kasa ve PSU almayın 64MB önbellekli bir HDD tercih edin. Kısacası olmamış bütçen nedir?
 
Bende aynı tarz topluyorum, kasam Corsair Spec-Alpha. Anakart olarak B350 Tomahawk alacağım. Ram 3000Mhz düşünüyorum. Güç kaynağını bilindik marka alırsan iyi olur everest psu'larda koruma yok. Sistem çok kötü toplanmış, şuan mobilim rica edersen arkadaşlar yardımcı olabilir.
 
Çok güçlü ve en güncel sistemlerden birini yapmışsın. Ssd seçimin bu sistemi gerçekten istediğini gösterir. İslemcini 1500x veya 1600x yaparak uygun bir fiyata şahane bir sistem kurarsın. Peki nereden kısıpta nereye verebilirsin. 1tb hdd yi çıkararak ki ssd in var artanını işlemciye kaydırarak herkesi kıskandıracak bir sistemin olur. Anakartın iyi msi ve asus un bir parça daha iyi, dahili erkan kartı olan anakartları sana fikir verecektir. Ekran kartın çok iyi burada işlemci-anakart-ram kombinasyonu çok önemli. Çünkü bunlar senin sisteminin temeli. Ekran kartı için msi ve asus modellerini bir daha inceleyin. Mhz hususuna dikkat etmelisin 3200mhz işlemci ve anakart kombinasyonuyla ram seçimini bu kritere göre mhz sini artırmada yarar var. Şimdi olmasa da ilerisi için sana tekrar ram aldırmaz...:uyan:
 
Bu sistemden daha performanslısını toplamak çok kolay olur. Pentium G4560 ve RX 470 ikilisi ile daha fazla FPS alırsın. Benim tavsiyem Ryzen 3 serisini beklemen.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı