Ryzen 5 1400 ve 1050 Ti Sisteme SSD önerisi

Bütçe belirlemedim, 1-1,5 aya kadar almayı planlıyorum. Ne kadar bütçe ayarlamalıyım sizce?
Tabii ki fazla bir bütçem yok ama kötü ürünü de almak istemem. Fiyat performans genel olarak kullanılan memnun kalınan SSD önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Not: Sistemde 8 GB RAM var, yanına bir 8 GB daha ekleyeceğim, yani toplamda 16 GB olacak. SSD işinden hiç anlamam sisteme göre alınır mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adata su650 alabilirsiniz.
240 GB gayet yeterli olur.
hatta 120 GB modeli bile sadece Windows kurulacaksa alınabilir.
bu 120 gb modeli.

Gb artıkça işlevi mi büyüyor yoksa hepsi ayni işi görüp büyüdükçe sadece hafıza mı veriyor.
Bide Samsung modellerini görmüştüm uygun olursa onlar daha kaliteliyse alabilirim.
GB arttıkça işlevi büyüyebilr veya küçülebilir. Bu okuma/yazma hızlarına bağlıdır. Genellikle M.2 SSD'ler 2.5 SSD'lere göre daha çok okuma/yazma hızları sunuyor. Samsung SSD'ler çok kaliteli.

Gb artıkça işlevi mi büyüyor yoksa hepsi ayni işi görüp büyüdükçe sadece hafıza mı veriyor.
Bide Samsung modellerini görmüştüm uygun olursa onlar daha kaliteliyse alabilirim.
Normal disklere göre daha hızlılar. Ve bu nedenle fiyatları onlara göre pahalıdır.
İşlevi modeline göre değişir.

Samsung'a ısındım açıkçası benim için en uygun olanı hangisi olur link bırakırsanız sevinirim.
Captcha Verification

Bu nasıldır genel olarak kullanılan bir SSD diye biliyorum önerilerinizi bekliyorum örneğin o paraya değmez deyip Adata al gibisinden yorumlarınızı atarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı