Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Ti Sistem Düşük GPU Kullanımı

BeK00

Megapat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Tİ sisteme sahibim. Assassin's Creed Origins, Watch Dogs serileri, GTA 5, BF5 oyunlarda ekran kartını düşük kullanıyor. Ve donmalar gerçekleşiyor. Düşük ve yüksek ayarlarda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Bi anda %40'lara düşüyor %70'lere çıkıyor. Ama hiç %90'larda kullanmıyor. Sizce sorun nedir? Ekran kartında mı sorun? Garantiye mi yollamalıyım? @Recep Baltaş
  • Ryzen 5 1400
  • MSI GTX 1050 Ti
  • 8 GB RAM 3000 MHz
  • MSI B350M Mortar Artic
  • 1366 x 768 Çözünürlük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masa üstü de kullandığın çözünürlüğü oyun çözünürlüğünde de kullan masa üstünde 1400*900 kullanıyorsanız oyunda onu kullanın önerilen hangisi ise en verimli odur

Masa üstü de kullandığın çözünürlüğü oyun çözünürlüğünde de kullan masa üstünde 1400*900 kullanıyorsanız oyunda onu kullanın önerilen hangisi ise en verimli odur
Öyle yapıyorum. Ama fark eden bir şey yok. % 70 den yukarısını görmüyor. Bazı oyunlarda %50 bile değil. İnanılmaz drop yiyor. Oynayamıyorum.

Başkan ben 775 pin li bir sistem kullanıyor ne ww12 bt5 nede star wors Bt 2 başına geldi ama metro exosuz oynayamaya başladım 1400*900 de 40 60 FPS arası Gpu kullanımı %60 %90 arası idi aynı senin ki gibi çözünürlüğü 1080p yaptım o anlık takılmalar azaldı FPS az daha arttı istersen sende çözünürlüğü yükset

Sorun sanırım düşük çözünürlük kullanmanda. Kısa zamanda 1080P bir monitöre geçin.
Bilgisayarı televizyona bağladım. Ve ekran kartının sadece % 50'sini kullandı. Tamamını yine kullanmadı. Sorun ekran karıtında mı?
Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum. 1080P monitöre geçtim, ama hala aynı sorun var. Sizce sorun nerede?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı