Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Ti sistem R6:Siege sabit FPS sorunu

Gencer Atmaca

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartım GTX 1050 Ti, işlemcim Ryzen 1400 ve 8 GB 3000 MHz RAM'im var. Rainbow Six:Siege adlı oyunda her ayarda sabit 60 FPS alıyorum. Bazen round başladığında 45 de oluyor ama options bölümüne gir çık yapınca geri 60 FPS'e sabitleniyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bir de Windows 10 kullanıyorum ama etkin değil. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, pubg'de 70-80 fps , csgo'da 250-300 fps alırken tek bu oyunda böyle bir sıkıntı yaşıyorum.
Belgeler klasöründe My Games içinde Rainbow Six Siege dosyası var. Onu silin ayarlar sıfırlanacaktır.
Steam başlangıç seçeneklerinde herhangi bir ayar olup olmadığını kontrol edin.
Xbox Game DVR kapalı olup olmadığını kontrol edin. Oyun içinde kayıt alıyorsa FPS sabitleyebiliyor.
Birde anakart modelinizi yazarsanız. BIOS güncellemesi olup olmadığına bakalım.
Aşağıdaki konudaki yöntemleri de deneyin. Belki işinize yarar.
Steam Community :: Guide :: Windows 10 1709 FPS Düşmelerinin Çözümü / Windows 10 1709 FPS Drop Problems Fix
Steam Community :: Guide :: En İyi Performans İçin Çözümler

Belgeler klasöründe My Games içinde Rainbow Six Siege dosyası var. Onu silin ayarlar sıfırlanacaktır.
Steam başlangıç seçeneklerinde herhangi bir ayar olup olmadığını kontrol edin.
Xbox Game DVR kapalı olup olmadığını kontrol edin. Oyun içinde kayıt alıyorsa FPS sabitleyebiliyor.
Birde anakart modelinizi yazarsanız. BIOS güncellemesi olup olmadığına bakalım.
Aşağıdaki konudaki yöntemleri de deneyin. Belki işinize yarar.
Steam Community :: Guide :: Windows 10 1709 FPS Düşmelerinin Çözümü / Windows 10 1709 FPS Drop Problems Fix
Steam Community :: Guide :: En İyi Performans İçin Çözümler
Ya şimdi windows orijinal olmadığı için sürümü 1709 olmayabilir baştan söyleyeyim.Bir de dediğiniz dosyayı silmek mantıklı gelmiyor açıkçası.Anakartımın modeli ise MSI B350M PRO-VDH AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı