Ryzen 5 1500X - RX 580 Sistem Düşük Performans Sorunu

Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
3.782
Makaleler
4
Çözümler
17
Yer
Mersin
Kullanmakta olduğum sistem: [ALINDI] Ryzen 5 1500X - RX 580 Sistem

Şu konuda da belirttiğim gibi oyunlarda istediğim performansı alamamaktayım Belleği yükseltmek ne yarar sağlar?

Şu an Wolfenstein The New Order oynamaktayım fakat youtube videolarında izlediğim gibi akıcı bir şekilde olmuyor. Oyun sırasında gözlerim çok yoruluyor, kamerayı sağa sola çevirince dokular tıpkı RAGE oyununda olduğu gibi gecikmeli bir şekilde yükleniyor hatta ara videolar bile hafif takılmalı oluyor. Belki ben sorunu tam olarak izah edemiyorum ama vurgulamak istediğim nokta; grafiklerin hızlı ve net bir şekilde görüntülenmiyor oluşu. Oyun değerleri şu şekilde

20180208133001_1.jpg


Grafik ayarlarını yükseltsem de düşürsem de aynı durumu yaşıyorum. Dikey eşitlemeyi kapatınca biraz düzeliyor fakat bu sefer de malum yırtılmalar baş gösteriyor. Ekran kartı yazılımı daima güncel durumda. Sistemi yoracak açık bir program da yok. Youtube videolarında RX 470'le bile akıcı oynanırken benim sistemde bu durumun oluşu çok rahatsız ediyor.

Mesela şu videodaki gibi değil performans. Video The New Colossus'a ait fakat iki oyun arasında çok da fark yoktur sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Recep Baltaş müsait olduğunuzda yardımcı olabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı