Ali Kaan Kara Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 31 31 Temmuz 2021 #1 Merhaba, son günlerde League of Legends ve Valorant oyunlarında mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Yeni klasör.rar drive.google.com @Recep Baltaş 40 dkdır bekliyorum ama umarım yetkiliyi etiketlemek yasak değildir, yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 31 Temmuz 2021
Merhaba, son günlerde League of Legends ve Valorant oyunlarında mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyalarını aşağıya bırakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Yeni klasör.rar drive.google.com @Recep Baltaş 40 dkdır bekliyorum ama umarım yetkiliyi etiketlemek yasak değildir, yardımcı olabilir misiniz?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 31 Temmuz 2021 #2 BIOS sürümünü 7C52v28 sürümüne güncelleyin. A320M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Güncellemeyi bilmiyorsanız söyleyin yardın etmeye çalışırım. "DISM" aracının ilk 3 adımını uygulayabilirsiniz. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Ethernet adaptörü kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız donanım kimliklerini paylaşınız, eğer kullanmıyorsanız ağ sürücünüzü güncelleyin. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Dediklerimi uyguladıktan sonra mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsınız. Mavi ekran sorununuz çözülürse belirtmeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
BIOS sürümünü 7C52v28 sürümüne güncelleyin. A320M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Güncellemeyi bilmiyorsanız söyleyin yardın etmeye çalışırım. "DISM" aracının ilk 3 adımını uygulayabilirsiniz. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Ethernet adaptörü kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız donanım kimliklerini paylaşınız, eğer kullanmıyorsanız ağ sürücünüzü güncelleyin. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Dediklerimi uyguladıktan sonra mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsınız. Mavi ekran sorununuz çözülürse belirtmeyi unutmayın.
N ntu Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 Arada bir bağlantı hatası olabilir. Ekran kartı ile anakart arasında veya LoL ve Valorant'ı bilgisayarın kaldırmıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Arada bir bağlantı hatası olabilir. Ekran kartı ile anakart arasında veya LoL ve Valorant'ı bilgisayarın kaldırmıyor olabilir.