I Ishak_bey Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4 1 Kasım 2021 #1 Bilgisayarım durup dururken donuyordu. Kapat aç yapıyordum 5-10 dakika sonra yine donuyordu. Format attım. Format attığım gün sorun yoktu ama bugün yine donmaya başladı. Bilgisayar özellikleri; GTX 1050 Ti Ryzen 5 1500X 8 GB RAM 128 GB SSD 1 TB HDD HDD Error Scan yaptım bir sorun gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2021
Bilgisayarım durup dururken donuyordu. Kapat aç yapıyordum 5-10 dakika sonra yine donuyordu. Format attım. Format attığım gün sorun yoktu ama bugün yine donmaya başladı. Bilgisayar özellikleri; GTX 1050 Ti Ryzen 5 1500X 8 GB RAM 128 GB SSD 1 TB HDD HDD Error Scan yaptım bir sorun gözükmüyor.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #2 Meraktan soruyorum Windows orijinal mi? Artı 0 Eksi
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #3 Isı değerlerini atabilir misiniz? Ben bu sorunu termal macun değiştirerek çözdüm. Artı 0 Eksi
bossercan Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mak-Mühendisliği Öğrencisi 1 Kasım 2021 #4 Ram testi yapabilir misiniz rica etsem. Artı 0 Eksi
KS KS I Ishak_bey Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4 1 Kasım 2021 #5 Silinen üye dedi: Meraktan soruyorum Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Windows key satın almıştım orijinal sanırım. bossercan dedi: Ram testi yapabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... windows bellek tanılama yaptım bir sorun gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Meraktan soruyorum Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Windows key satın almıştım orijinal sanırım. bossercan dedi: Ram testi yapabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... windows bellek tanılama yaptım bir sorun gözükmüyor.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #6 bossercan dedi: RAM testi yapabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Doğru belki de zararlı yazılımdır? Ishak_bey dedi: Windows key satın almıştım orijinal sanırım. Genişletmek için tıkla... OEM key yani pek korsan sayılmaz ama tam orijinal de denir mi tartışılır Isı değerlerini bekliyoruz hocam. Artı 0 Eksi
bossercan dedi: RAM testi yapabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Doğru belki de zararlı yazılımdır? Ishak_bey dedi: Windows key satın almıştım orijinal sanırım. Genişletmek için tıkla... OEM key yani pek korsan sayılmaz ama tam orijinal de denir mi tartışılır Isı değerlerini bekliyoruz hocam.
KS KS I Ishak_bey Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4 1 Kasım 2021 #7 Silinen üye dedi: Doğru belki de zararlı yazılımdır? OEM key yani pek korsan sayılmaz ama tam orijinal de denir mi tartışılır Isı değerlerini bekliyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... değerler böyle. Öneri var mı ? Son düzenleme: 1 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Doğru belki de zararlı yazılımdır? OEM key yani pek korsan sayılmaz ama tam orijinal de denir mi tartışılır Isı değerlerini bekliyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... değerler böyle. Öneri var mı ?