Ryzen 5 1500X ve 1050 Ti sistem toplama

emre mtlr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kısa bir süre sonra bilgisayar toplayacağım. Toplayacağım sistemde kasa,güç kaynağı,anakart ve RAM kesin olarak belirlendi. Bu parçaları değiştirmeyeceğim. Ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Bu sistemi toplarken hem ileriye dönüklük hemde uzun ömürlü olması açısından önem verdim. Sizce sistemim nasıl olmuş. Yorumlarınız bekliyorum.

GPU : MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı
CPU : Ryzen 5 1500X
RAM : CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 Single Ram
HDD : Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
SSD : Corsair 120GB Force LE SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)
Kasa : Dark N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Fiyatı
Güç Kaynağı : Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze 12V 45A Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı
Anakart : MSI B350M GAMING PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 Ti ne denli uzun olur bilemiyorum, Ryzen 5 de henüz çıkmadı. Gerçi benim beklentim yüksek.

Tam bütçe verirseniz daha iyi önerilerde bulunabilirim.
Önerinde ekran kartı ve anakartı msı kasayıda dark n10 seçersen istediğin bir öneri yapabilirsin. Bütçem 3500.
Ayrıca ekran kartını 2 sene kullanıp değiştiririm büyük ihtimalle.

Önerinde ekran kartı ve anakartı msı kasayıda dark n10 seçersen istediğin bir öneri yapabilirsin. Bütçem 3500.
@Neko ve @BERWAR hocam bir bakar mısınız ?

@Neko ve @BERWAR hocam bir bakar mısınız ?
Birde sistemi sizden gerçekten rica ediyorum vatandan toplayın başka siteden toplamanız benim için bir şey ifade etmez. Malum peder sadece oraya izin veriyor.

Monitörsüz 3500 TL bütçeniz var ve sadece Vatan'dan olacak öyle mi ?

Evet,aynen öyle.

Bekliyorum hocam :D

Buyrun hocam:

Screenshot_2017-04-10-17-16-00-1.png

Ben bu kadar dizebiliyorum :D

Vatan'dan dizmediğim için hiç çok iyi değilim ama benden bu kadar oldu.

Hepsi son derece kaliteli parçalar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı