Ryzen 5 1500X ve GTX 1050 Ti sistem toplama

ThereamDream

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle bir sistem önerdi arkadaşım, parçaları uyumlu mudur, alcağım performans nedir ya da mümkünse 2500-3000 arasına daha iyi bir sistem öneriniz var mıdır?

30vmct3.png

Hocam o liste nerenin ? Hangi sitenin yani . Fiyatlar uygun görünüyor bir bakmak isterim.

Çok güzel bir sistem aslında ama 200 , 300 TL daha ekleyip bu sistemin %30 daha iyi performans verenini alabilirsin. Hem ekran kartları fiyatları 2 ay icinde daha da düşer. Hemde zaten bayram geliyor . Buda demekki az da olsa para toplarsın. Yani bu sisteme 200 300 tl daha ekleyip iyisini almak yerine kendine yazık etme 2 ay için :(

Ama illa benim zamanım yok ben şimdi bunu alıcam diyorsanda sen bilirsin gayet iyi bir sistem.

Ryzen 5 1500x'e overclock desteklemeyen bir anakart takmak biraz israf olacaktır. Onun yerine Ryzen 5 1400 ve GTX 1060 daha iyi bir ikili olur tabi biraz bütçenizi zorlar ama zorladığına değer. Optik sürücü artık pek kullanılmıyor eğer kullanmayacaksanız gerek yok. 500w 80+ bir psu yeterli olacaktır 600w a gerek yok.

Başlık benim hatalı yazmam sonucu bir moderatör tarafından düzeltildi ama ben de ekleme yapmak isterim ki ne ryzen 5 ne de gtx 1050 olması gibi bir ısrarım var, tek istediğim bütçemi, ucuzlayan fiyatları ve benim anlamadığım donanımsal şeylerin hepsini göz önüne alarak başımı ağrıtmayacak bir bilgisayar toplamak

ayrıca, ps2 ye sürekli olarak cd çekme işim olduğundan ötürü optik sürücü bir zorunluluk benim için

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı