- Makaleler
- 3
Hocam benim sisteme benziyor. İmzamdaki sisteme bir bakın. Bende aşağı yukarı bu fiyata toplamıştım ama güncel fiyat araştırması yapmadım. Bir bakın isterseniz fiyatlarına.
Neredeyse birebir aynı söylediğiniz gibi, ufak tefek farklar var tabii. Siz memnun musunuz bu arada sisteminizden? Ben toparlayalı 1-2 gün oluyor istediğim performansı alabiliyorum şu an SSD kullanmamama rağmen.Hocam benim sisteme benziyor. İmzamdaki sisteme bir bakın. Bende aşağı yukarı bu fiyata toplamıştım ama güncel fiyat araştırması yapmadım. Bir bakın isterseniz fiyatlarına.
Kasa görüntü olarak çok hoşuma gitmişti beni öyle cezbetmişti zaten, Dark markasına karşı epey bir antipati var okuduğum yorumlar kadarıyla fakat ben şu an için hem görüntüsünden memnunum hem de genişliğinden. Özellikle ön kısmı cam olmasına rağmen gayet sağlam, masanın sivri kısmına sert sayılabilecek şekilde çarpmasına rağmen bir şey olmadı. Aramızda bir sorun çıkmadı henüzSistem güzel olmuş. Dark Hexagon hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilir miyim?
Tabii ki, şu an evimde değilim fakat müsait olduğumda bu konu altında paylaşırım.Hayırlı olsun. Ben de ileride kasa alacağım ve odamın masası beyaz ve dolaplarım da mavi beyaz. Monitörüm de aynı şekilde beyaz. Hexagon hem şık gözüküyor hem de mavi ışıklandirmalari var. Birbirine benzer bir sistem kullanıyoruz kasa benim biraz kötü. Dark Hexagon almak istiyorum. Eğer yapabilirseniz kasanın içinin ve dışının fotoğraflarını atar mısınız? Ayrıca sesi hakkında da kullandıktan sonra bilgi verirseniz sevinirim.
Dediğiniz gibi hem estetik açıdan hem de F/P bazında başarılılar bence de. Kötü ürünleri olabilir pek tabii ama yeni çıkarttıkları kasaları deneyip görmeden sadece Dark olduğu için kötülemek doğru gelmiyor bana.Dark markası nedense pek tavsiye edilmiyor fakat ben seviyorum ve önerilerimde yer veriyorum.
F/P olarak başarılı buluyorum. Yerli malı olması da sempati oluşturuyor.
Dark kasalar estetik hazza önem verilerek yapılıyor sanırım. Görünüşleri çok iyi.
Evet beklediğimden memnunum. Yakında SSD ve 8 GB RAM ekleyeceğim.Neredeyse birebir aynı söylediğiniz gibi, ufak tefek farklar var tabii. Siz memnun musunuz bu arada sisteminizden? Ben toparlayalı 1-2 gün oluyor istediğim performansı alabiliyorum şu an SSD kullanmamama rağmen.
Kasa görüntü olarak çok hoşuma gitmişti beni öyle cezbetmişti zaten, Dark markasına karşı epey bir antipati var okuduğum yorumlar kadarıyla fakat ben şu an için hem görüntüsünden memnunum hem de genişliğinden. Özellikle ön kısmı cam olmasına rağmen gayet sağlam, masanın sivri kısmına sert sayılabilecek şekilde çarpmasına rağmen bir şey olmadı. Aramızda bir sorun çıkmadı henüz
Tabii ki, şu an evimde değilim fakat müsait olduğumda bu konu altında paylaşırım.
Sesinden kastınız gürültülü çalışması ya da sessiz olması ise şuana kadar (1-2 gün) gayet sessiz çalıştı hiç rahatsız etmedi beni. Daha geleli çok olmuyor tabi bunlar iyi günleri mi yoksa cidden sessiz mi çalışıyor biraz zaman geçince anlarız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.