Ryzen 5 1500X ve GTX 1050Ti Sistem Toplama

Belirttiğiniz linklere baktım fakat sistemin sinerji tarafından toplanacağını atlamışsınız galiba. Sinerjide malesef 2666mhz ram var. Şimdi benim sıkıntım şu. 3200mhz ibareli anakartta 2666mhz ram hiçbirşey yapmadan yani OC etmeden yani açıkçası ben ellemeden düzgün çalışacak değil mi ? Sebebine gelecek olursam montajdan hiç anlamıyorum ve güvenmiyorum kendime bir de üşeniyorum tabikii. Gelecekte sisteme RX580 takılacak ve o takıldığı sırada RAMlerimi de 16GB olarak değiştirmeyi düşüyorum. Yani şuan 3200mhz ibareli bir anakart alsam ve 2666mhz RAM takıp kullansam, gelecekte de 16GB 3000mhz yada 3200mhz ram taksam gayet iyi olur gibime geliyor. Yani en azından ben böyle düşünüyorum.

Sisteme ilerde gtx 1070 takarsın belki.:LOL: Onun için ryzen öneririm. Çünkü darboğaz yaşatmaz.

1070 takmayacağımı varsayarsak ve uzun kullanım için hangisini önerirsin :D Bir de gaming olarak tabii.

Bir de ryzenli sistemde PSU gözüme takıldı. O sisteme 500W PSU yeter mi ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı