Ryzen 5 1600 12nm overclock

Ladomfc

Megapat
Yer
trabzon
Daha fazla  
Stok soğutucuyla ve stok voltajla 3.8 oldu. Stok fanla en fazla kaç olur? Benim ayarlarda oyunlarda 55-57 arası, Cinebench R20'de bitince 66 derece oluyor. Ben 4 GHz gibi bir şey yapmak istiyorum. Stok fanla olur mu? Olmazsa maksimum 120TL dolaylarında bir fan önerir misiniz?

Stok soğutucuyla ve stok voltajla 3.8 oldu. Stok fanla en fazla kaç olur? Benim ayarlarda oyunlarda 55-57 arası, Cinebench R20'de bitince 66 derece oluyor. Ben 4 GHz gibi bir şey yapmak istiyorum. Stok fanla olur mu? Olmazsa maksimum 120TL dolaylarında bir fan önerir misiniz?
Bende 1.15V ile 3.9 oluyor ama 4.0 GHz ağır yükte 85 dereceleri görebiliyor. Ben de R5 2600 kullanıyorum OC olarak neredeyse aynılar zaten 😀

AMD Wraith Prism soğutucu ile

3.9 ghz 1.256 watt
4.0 ghz 1.250 watt denedim oyuna girerken ekran gitti zannımca 1.275 watt gerekli

stok soğutucu ile fan yüzde yüz çalışarak 4.00 1.275 watt deneyebilirsin

stok soğutucunun sesli çalışmasından rahatsız olmazsan

Son düzenleme:
Elimde 1 aylık dark freezer x124 var ilgilenirsen yaz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı