Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

Vay be alım gücünüze hayran kaldım.
2000 TL'ye Gaming PC dizdiğini düşünsene :(

Petrol var Azerbaycan'da bu yüzden ekonomi tavan.

Bu arada böyle bir sistem dizdim sizin için monitör falan var mı klavye mouse ?

51873500-3522-4529-B717-8A602E865A33.png

Arkadaşlar önerileriniz varsa sizde bu siteden yapın toplayıp ekran görüntüsü olarak paylaşın arkadaş seçim yapsın.

@suiti @JusTaUseR @Jonathan North

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alınabilir de bu AF olayı duyulduktan sonra aşırı overrated olmaya başladı. Daha doğrusu satıcılar yine kurnaz davranmaya başladı. Ben Ekim ayında almıştım yaklaşık 600-700 TL civarıydı. Tabii o zaman dolar 5.80 bandındaydı ama yine de şuan gerek sıfır, gerek ikinci el fiyatları fazla gibi geldi bu işlemciye. Fiyattan ziyade, 3600 ile karşılaştıran hatta daha iyi görenler falan var onlar fanboy takmayın onları. Alacağınız şeyin gücünü bilerek alın.

Ben kullanıyorum 1660 Super ile gayet memnunum. Uygun fiyatlı bulursanız fiyat/performans olarak gerçekten güzel.

Bu arada böyle bir sistem dizdim sizin için monitör falan var mı klavye mouse ?
Hocam sadece kasaya 8700 TL vereceğim klavye fare monitör var
Ekran kartı çok düşük kalmış. Anakart da bence fazla yüksek. Anakart modelini B450 yapıp ekran kartını GTX 1660S hatta mümkünse RTX 2060 seç.

Aslında ben de öyle istiyordum fakat X570 anakartlar 4000 serisi Ryzen işlemcileri destekleyecekmiş o yüzden ileriye dönük olsun diye anakartı X570 seçtim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı