Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

Hala çok güçlü bir işlemci fakat oyun tarafında bir tık kötü. Render, yayın vs. performansı çok iyi. Oyun için alacaksanız 3300X bakabilirsiniz.
Çok mu güçlü? Render, yayın performansı iyi mi? Saçmalık. Bilmiyorsanız cevap vermezsiniz konuya, çok da zor değil.

O bütçede alınmaz. Bunu öneririm:

Ben
Çok mu güçlü? Render, yayın performansı iyi mi? Saçmalık. Bilmiyorsanız cevap vermezsiniz konuya, çok da zor değil.

Soyle diyim o zaman ben amd hastasiyim intel islemci hayatta almam 😅 amd islemci onermen lazim 1050 ti yada 6500 xt ekran kartini kaldiricak bi islemci lazim

Neyin kafasını yaşıyorsun yahu? Adamın sorduğu soruya cevap verdim. Ona bakarsan 3600 10400'den güçlü. Ayrıca adama birde anakart masrafı mı çıkaracaksın?

Ben

Soyle deyim o zaman ben AMD hastasiyim Intel islemci hayatta almam 😅 AMD islemci onermen lazim 1050 Ti'ya da 6500 XT ekran kartini kaldıracak bir islemci lazim.
1600 AF dedigin işlemci i3 1100F'den kötü. 10400F ona farkı koyar. AMD fanboyluğu yapacaksan bildiğini oku, beni uğraştırma.

Neyin kafasını yaşıyorsun yahu? Adamın sorduğu soruya cevap verdim. Ona bakarsan 3600 10400'den güçlü.
Cevap verdiniz ama baştan aşağı yanlış bir cevap. 1600 AF oyun için idare eder. Render, yayın dedin mi zor.

Ayrıca adama bir de anakart masrafı mı çıkaracaksın?
Mevcutta bir anakarti olduğunu söylememiş. Belki de Intel anakarti var ve siz anakart masrafı çıkartıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı