Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

Eğer overclock yapmayı biliyorsanız alınır overclock performansı gayet iyi ama bence overclock yapmasanız bile düşük ve orta seviye oyunları ekran kartınıza bağlı olarak gayet rahat kaldırır.
Bu fiyat bandında güzel işlemci bence kullanan arkadaşım vardı ordan biliyorum.

Eğer overclock yapmayı biliyorsanız alınır overclock performansı gayet iyi ama bence overclock yapmasanız bile düşük ve orta seviye oyunları ekran kartınıza bağlı olarak gayet rahat kaldırır.
Bu fiyat bandında güzel işlemci bence kullanan arkadaşım vardı oradan biliyorum.

Overclock performansı dedigin şey aynı model işlemcilerde bile değişebilen bir şey. Sen 1600 AF ile 600MHz OC yaparsın, baskası aynı islemciyle 200MHz zor yapar. Ezberden konuşmayın. Ayrıca fiyatına göre iyi filan değil.

1600 AF dedigin işlemci i3 1100F'den kötü. 10400F ona farkı koyar. AMD fanboyluğu yapacaksan bildiğini oku, beni uğraştırma.

Cevap verdiniz ama baştan aşağı yaus bir cevap. 1600 AF oyun için idare eder. Render, yayın dedin mi zor.

Mevcuttur bir anakarti olduğunu söylememiş. Belki de Intel anakarti var ve siz anakart masrafı çıkartıyorsunuz.
Siz bence sıvamaya çalışıyorsunuz. Arkadaş işlemciyi sormuş, bizde nasıl olduğunu yazdık. Ayrıca oyun tarafında 10100'den kötü olması onun çekirdek sayısı üstünlüğünden render ve yayın performasında kötü yapmıyor. Siz de Intel fanboyluğu yapacaksanız sizi kenara alalım. Çünkü zamanında bu canavar 600 TL'den satıldı.

Bu fiyat bandında güzel işlemci bence kullanan arkadaşım vardı ordan biliyorum.
Benim oynayacagim oyunlar cok yuksek degil 1 apex 2 fortnite baska oyun oynamayacagim

1600 AF dedigin işlemci i3 1100F'den kötü. 10400F ona farkı koyar. AMD fanboyluğu yapacaksan bildiğini oku, beni uğraştırma.

Cevap verdiniz ama baştan aşağı yanlış bir cevap. 1600 AF oyun için idare eder. Render, yayın dedin mi zor.

Mevcutta bir anakarti olduğunu söylememiş. Belki de Intel anakarti var ve siz anakart masrafı çıkartıyorsunuz.
Adam AMD'ci.

Siz bence sıvamaya çalışıyorsunuz. Arkadaş işlemciyi sormuş, bizde nasıl olduğunu yazdık. Ayrıca oyun tarafında 10100'den kötü olması onun çekirdek sayısı üstünlüğünden render ve yayın performasında kötü yapmıyor. Siz de Intel fanboyluğu yapacaksanız sizi kenara alalım. Çünkü zamanında bu canavar 600 TL'den satıldı.

Canavar? Güleyim mi? Intel fanboyu değilim, fiyatına göre iyi olan ürünü öneririm. Kendim de AMD kullanıyorum. Çekirdek sayısının fazla olması güçsüz çekirdekleri, eski mimariyi ve güncel olmamasını telafi etmiyor. 10100F bile daha iyiyken aynı fiyat bandında alabileceği 10400F'in atacağı fark çok büyük. Ayrıca render ve yayın performansı da kötü. İyi filan değil.

Canavar? Güleyim mi? Intel fanboyu değilim, fiyatına göre iyi olan ürünü öneririm. Kendim de AMD kullanıyorum. Çekirdek sayısının fazla olması güçsüz çekirdekleri, eski mimariyi ve güncel olmamasını telafi etmiyor. 10100F bile daha iyiyken aynı fiyat bandında alabileceği 10400F'in atacağı fark çok büyük. Ayrıca render ve yayın performansı da kötü. İyi filan değil.
Sen bir şeyden anlamıyorsun, seni engelli listeme alıyorum. Daha fazla tahammül edemeyeceğim. Bu işlemci kendini kanıtlamıştır, senin 3 tane oyun testinden kötü olduğu anlamına gelmez evet tekli çekirdek performansı zayıftır fakat 1600 AF gerek çoklu çekirdekte gerekse de render gücü olarak 10100'ü döver. Ayrıca aynı nesilde çıkan iki işlemciyi bile yarıştırmıyorsun.

Beyler bakin islemci alicam bi oneride bulunun artik neye parayi gomiyim 2000 tl bandinda 2 tane oyun oynicam kac gundur islemcide bi turlu karar veremiyorum bi orta yolu bulalim knteli hayatta sokmam bilgisayarima 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı