Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

ozcifci.yusuf21

Hectopat
Merhaba iyi günler. Letgo üzerinden yaşadığım ilçede 1600 AF 900 TL fiyata buldum. Sistemim Ryzen 3 2200G 16 GB RAM B450M Dragon anakart var. İleride ekran kartı atmayı düşünüyorum elimde 900 TL var bu işlemciyi alıp 2200G'yi satıp üstüne 300 500 ekleyip RX 560 570 ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce hâlâ alınır mı? Ve hangi ekran kartını almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer 500 serisi bir kart düşünüyor ve ileriki zamanlarda daha üst bir karta geçmek istemiyorsanız 1600AF güzel olabilir. Ayrıca 560 ve 570 yerine 580 almak daha mantıklı. Fiyatları zaten ortalama aynı oluyor.

Son düzenleme:
Eğer 500 serisi bir kart düşünüyor ve ileriki zamanlarda daha üst bir karta geçmek istemiyorsanız 1600 AF güzel olabilir. Ayrıca 560 ve 570 yerine 580 almak daha mantıklı. Fiyatları zaten ortalama aynı oluyor.

Yok hocam uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum dediğiniz gibi RX 580 alıp 1600 AF ekleyip uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. Oyunlarda beni üzmesin yeter. Düşük ayarda veya orta ayarda çoğu oyunu açsın yeter kafasındayım.

RX 580 ve Ryzen 5 1600af kullanıyorum, memnunum. Isınma sorunu vs. yok güzel bir işlemci.
Hangi oyunları oynuyorsunuz ortalama kaç fps alıyorsunuz.

R5 1600 AF + RX 590 kullanıcısı olarak memnunum. Şu sıcak yaz aylarında bile basit bir temizlik + MX4 macun ile oyunlarda 60-70 arasında stok fanla çalışıyor.
Hangi oyunları oynuyorsunuz peki ben güncel oyunları düşük ayarda oynamak için alıyorum kaldırır mı sizce?

Teşekkür ederim ekran kartınız nedir oynadığınız oyunlar aldığınız fps değeri.
Hocam ben daha yeni 1650süpere geçtim ve herhangi bir oyun oynamadım daha yüklücem. Ama önceden rx 550 4 gb kullanıyodum. CPU ağırlıklı valorant oyununda orta ayarlarda 150 200 arası veriyordu , pes 21 yüksek ayarlarda 90 fps veriyordu. (Monitör 768p)

Hocam ben daha yeni 1650süpere geçtim ve herhangi bir oyun oynamadım daha yüklücem. Ama önceden rx 550 4 gb kullanıyodum. CPU ağırlıklı valorant oyununda orta ayarlarda 150 200 arası veriyordu , pes 21 yüksek ayarlarda 90 fps veriyordu. (Monitör 768p)
Benim oynayacağım oyunlar da o tür valorant lol forza horizon 5 düşük ayarlar vs vs düşük ayarlarda yeni çıkan oyunlar kaldırır mı acaba?

Benim oynayacağım oyunlar da o tür valorant lol forza horizon 5 düşük ayarlar vs vs düşük ayarlarda yeni çıkan oyunlar kaldırır mı acaba?
Hocam işlemci oyunlarda daha çok amaç değil de araç olarak kullanılıyor. Bu oyunları oynayacagınız ekran kartınız ne eğer söylerseniz ona göre daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı