Neyi anlamıyorsunuz gerçekten anlamadım. B450 anakarta intel soketli bir anakart demiyorum zaten. Konumuz ryzen işlemcimin iki farklı b450 m a pro max anakartta sıkıntı yaşaması.
Neyi anlamıyorsunuz gerçekten anlamadım. B450 anakarta intel soketli bir anakart demiyorum zaten. Konumuz ryzen işlemcimin iki farklı b450 m a pro max anakartta sıkıntı yaşaması.
Neyi anlamıyorsunuz gerçekten anlamadım. B450 anakarta Intel soketli bir anakart demiyorum zaten. Konumuz Ryzen işlemcimin iki farklı B450 M a Pro Max anakartta sıkıntı yaşaması.
Tamam bende diyorumki soketler uyumlu.Neyi anlamıyorsunuz gerçekten anlamadım. B450 anakarta intel soketli bir anakart demiyorum zaten. Konumuz ryzen işlemcimin iki farklı b450 m a pro max anakartta sıkıntı yaşaması.
Yaşamaması lazım işte anakart düzgün ve sorunsuz ise RAM'leriniz DDR4 olduğu sürece sistem açılmalı.
Evet hocam. İlk denediğim anakartta görüntü alamadım. Daha sonra bilgisayarcı arkadaş RAM kaynaklı dedi. Arkadaşımın sisteminde çıkardım RAM'i taktım. Gene görüntü gelmedi ve o RAM'i tekrar arkadaşımın sistemine taktığımızda o sistemde görüntü vermedi. RAM çöp oldu yani. Daha sonra o anakartı iade için gönderdim. Reddedildi. Sıvı dökmüşüm güya üstüne. Halbuki anakart bana ilk geldiğinde alt tarafı yapışkan bir maddeyle kaplıydı. Ben bilmediğim için bu durumu normal sandım. Maddesi gereği öyle olduğunu düşündüm. Konusunu da açmıştım bunun sosyalde.Arkadaşlar birde RAM arızalarından bahsetmiş. Bu önemli bir faktör. Çöp olan ve çalışmayan RAM ler var.
Bu anakartı almayı düşünüyorum. Diğerinden daha iyi sanırım değil mi?Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Evet hocam. İlk denediğim anakartta görüntü alamadım. Daha sonra bilgisayarcı arkadaş RAM kaynaklı dedi. Arkadaşımın sisteminde çıkardım RAM'i taktım. Gene görüntü gelmedi ve o RAM'i tekrar arkadaşımın sistemine taktığımızda o sistemde görüntü vermedi. RAM çöp oldu yani.
Hocam yapıcak bir şey yok malesef. Artık internet üzerinden hiç bir şekilde teknolojik bir ürün satın almam.O paraya alınmaz ancak o da aynı şekilde güzel anakart B450 aldıgınız surece sorun yok.
Hocam yapacak bir şey yok maalesef. Artık internet üzerinden hiçbir şekilde teknolojik bir ürün satın almam.
Ankarada yaşıyorum. Biraz daha fazla veririm ama en azından muhattap olacağım kişiyi bilirim hocam. Adamlara iade yolluyorum kartı. Üstüne bir şey dökmüşsünüz diyor bana. 1 aydır bu işle uğraşıyorum gerek yok gerçekten.İstanbuldaysan incehesabın mağazasına falan gidebilirsin.
Hocam bir yardımcı ol bana lütfen. Önceden yaşadığım sorunlar RAM kaynaklı olabilir mi? Garanti servisinin işlemcide bir sıkıntı yok, tüm testler yapıldı sözüne güvenip yeni anakart ve RAM alınır mı denemeden? Deneyecek AMD soketli bir anakartım yok malesef.Arkadaşlar birde RAM arızalarından bahsetmiş. Bu önemli bir faktör. Çöp olan ve çalışmayan RAM ler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.