Ryzen 5 1600 AF RX 5600XT darboğaz yaşanır mı?

Hocam mevcut anakartınız nedir?

MSI B450M-A PRO MAX DDR4 4133MHz (OC) AM4 Micro ATX Anakart 728,23 TL yerine 608,98 TL

3300x mü 3600 mü alınmalı fiyat farkı var aralarında 300tl gibi

msi a320m pro vd/s ancak b450 bir anakart almayı düşünüyorum ancak hangi modelini almalıyım karar veremedim
Oyun açısından büyük farklar yok ancak bütçe sıkıntın yoksa Ryzen 5 3600 daha iyi olur. Overclock yapmayacaksan anakartı değiştirmen şart değil idare eder seni.

3300x mü 3600 mü alınmalı fiyat farkı var aralarında 300tl gibi

Uzun bir süre 5600XT ile zaman geçirmeyi düşünüyor ve kısa bir süre içerisinde ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünmüyorsanız 3300X yeterli olur. Ancak, ben multiple-core destekli workstation tabanlı program/yazılım kullanırım, normal seviyede de olsa yayın/render da yaparım diyorsanız 3600 elbette daha mantıklı bir tercih olur.

Oyun açısından büyük farklar yok ancak bütçe sıkıntın yoksa Ryzen 5 3600 daha iyi olur. Overclock yapmayacaksan anakartı değiştirmen şart değil idare eder seni.
son bios sürümündeyim en son sürüme güncellemiştim anakartı 3.nesil desteği var mı biliyormusun anakart değiştirmeyip daha pahalı bir işlemci alayım ryzen 5 3600 gibi o zaman sen ne diyorsun
Uzun bir süre 5600XT ile zaman geçirmeyi düşünüyor ve kısa bir süre içerisinde ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünmüyorsanız 3300X yeterli olur. Ancak, ben multiple-core destekli workstation tabanlı program/yazılım kullanırım, normal seviyede de olsa yayın/render da yaparım diyorsanız 3600 elbette daha mantıklı bir tercih olur.
ryzen 5 3600 yayın veya video işiyle uğraşıcaksam daha iyi bir seçenek olur doğru diyorsunuz.

Olabilir hocam R5 3600 BIOS güncellemesi ile çalışabiliyor bu seride.

Fazla bir fark olmaz hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı