Ryzen 5 1600 için anakart seçimi

MSI B450M Pro VHD işletim sistemi olarak geriye dönük gözüküyor. Msı sitesinden baktığınızda
Windows 7 64 bit desteği var yazıyor. Plus modelinde yazmıyor bu.

Katılıyorum fakat bütçem maalesef o kadar olmadığı için kendim için en uygun olarak bu Anakartı uygun gördüm bu Anakartt da bi sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum fakat siz benden daha bilgili olduğunuz için fikirleriniz benim için birer pırlantadır ama maalesef'ki bütçe

MSI B450M Pro VHD işletim sistemi olarak geriye dönük gözüküyor. Msı sitesinden baktığınızda
Windows 7 64 bit desteği var yazıyor. Plus modelinde yazmıyor bu.
Yani Windows 10 kurmak istediğimde sıkıntı yaşarmıyım ? PC konusunda sıfır bilgiye sahip olduğum için sizlere danışmanın en uygunu olduğunu düşündüm.
Güvenilir satıcıdır sorun olmaz.
İşlemciyi UzmanlarPC den almamı önerirmisiniz peki ?

Hocam yazdığınız anakart 600tl civarı yanlışım yoksa eğer?
Msi b450 tomahawk'ı 678tl ödeyerek almıştım, biraz indirim kovalamak lazım.
Hatta msi b450 gaming plus ve Asus b450 tuf serisi de biraz daha ucuz bulunabilir hemen hemen aynı özelliktedir.

Dostum inan bilmiyorum hiç bu şekilde bir özellik ayrımı görmemiştim. Acaba destekten kastı driver mı onuda bilmiyorum.

Hocam yazdığınız anakart 600tl civarı yanlışım yoksa eğer?
Doğru keşke dediğiniz fiyata o anakarttan bulabilsem hemen alırım ama sizin dediğiniz anakartla benim desiğim anakart arasındaki fark nedir ?
Dostum inan bilmiyorum hiç bu şekilde bir özellik ayrımı görmemiştim. Acaba destekten kastı driver mı onuda bilmiyorum.
Anladım ve bu kötü oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…