Ryzen 5 1600 overclock değerleri

nevverever

Centipat
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin 12NM Ryzen 5 1600 var elimde.
Overclock yaptım 4 GHz tüm testlerden geçti Prime95 5 saat açık kaldı 1.275V çalışıyor.
Isı değeri maksimum Prime95 testi 5 saat sonunda 76 dereceye çıktı.
Herhangi mavi ekran falan olmadı.
Oyun, render, grafik işleri hepsini yaptım yaklaşık 5 gündür kullanıyorum sorun sıkıntı çıkartmadı.
Sizlere sorum Cinebench testi yaptım.
Hem çoklu hem tekli çekirdek.
Değerler nasıl bunun yorumu için Bilgi istedim resimler ektedir. şimdiden teşekkürler.
E551E4BC-8F69-4FF8-B878-267FF1C32723.jpeg 0B767992-000A-4DEC-B6DE-09CD7E3942B4.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bende denedim 4.0 ghz yi 1.250 ile yakaladim denemek için 4.2 ghz yaptim isi cok asiri yukselmedi ama yormak istemedim .eski tip amd stok sogutucusu vardi elimde ilk onunla test ettim 4.0 gzh de ryzen stok sogutucusundan daha iyi bakir borulu ama fani malum ses yapanlardan:) testlerde 70 derecede sabitlendi .daha sonra 3 fanli 6 isi borulu çinden aldigim sogutucu ile denedim 61-62 derecede sabitlendi ama termal macun cok kotu bu u-8 tl ye satilan buyuk tüp olanlardan :) daha ust denemeler yapmaya korktum acikçasi

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin 12NM Ryzen 5 1600 var elimde.
Overclock yaptım 4 GHz tüm testlerden geçti Prime95 5 saat açık kaldı 1.275V çalışıyor.
Isı değeri maksimum Prime95 testi 5 saat sonunda 76 dereceye çıktı.
Herhangi mavi ekran falan olmadı.
Oyun, render, grafik işleri hepsini yaptım yaklaşık 5 gündür kullanıyorum sorun sıkıntı çıkartmadı.
Sizlere sorum Cinebench testi yaptım.
Hem çoklu hem tekli çekirdek.
Değerler nasıl bunun yorumu için Bilgi istedim resimler ektedir. şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 446339Eki Görüntüle 446340
İyiymiş :) Soğutucu ne kullanıyosun? Değerler gayet güzel.

konuyu hortlartmak gibi olmasın ama voltaj 1.2'de 3.6Ghz yaptım prime 95'i açar açmaz kapandı arkadaşlar nerede hata yapıyorum? yoksa işlemcim takoz mu? :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı