Nonameandsurname
Centipat
Anakart: B450M (420 TL)
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 (600 TL)
Ekran kartı: RX590 Special 8 GB Edition OC GDDR5 256 BIT (1400 TL).
RAM: 16 GB DDR4 3000MHz 8+8 (460 TL)
HDD: 500GB, bende olanı kullanacağım.
Kasa&PSU: Game Power Mythril 500W+80Plus KASA (470TL).
1-Bu sistem beni kaç sene sorunsuzca her oyunda orta grafikler üstünde kasmadan oynatır?
2-B450M'in hangi modelini almalıyım 4 SLotlu olanı hangisiydi?
3-RAM'lerin bazısında Single bazılarında Dual yazıyor. Single tek olduğundan 2 tane single alıp takmalıyım değil mi?
4-RX590 yeterince güçlü mü? O fiyata alternatifi var mıdır? Ben olmadığını düşünüyorum. Ekran kartı overclock yapılmış olarak geliyor normallerinden daha az süre mi dayanır? Bir daha üstüne overclock yapılır mı? İşlemciyi de overclock yaparsam sistem uçar mı ama yapmalı mıyım?
5-Kasandan bir kuşkum yok açıkçası ama PSU yetecek midir? Çünkü RX590 neredeyse 200Watt harcıyor. Bir de kasada 6 fan var diye gözüküyor. İncehesap'tan baktım siz de ona bir bakabilir misiniz, kasa yeterince iyi mi soğutma konusunda?
Son olarak daha soracağım çok şey var siz cevap verince yine soracağım merakımı mazur görün
İndirimlerle fiyatların daha da düşecegını düşünüyorum ve yeni çıkacak ekran kartları yüzünden düşecektir siz ne düşünüyorsunuz? İlk etapta sadece 8 GB RAM almayı düşünüyorum.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 (600 TL)
Ekran kartı: RX590 Special 8 GB Edition OC GDDR5 256 BIT (1400 TL).
RAM: 16 GB DDR4 3000MHz 8+8 (460 TL)
HDD: 500GB, bende olanı kullanacağım.
Kasa&PSU: Game Power Mythril 500W+80Plus KASA (470TL).
1-Bu sistem beni kaç sene sorunsuzca her oyunda orta grafikler üstünde kasmadan oynatır?
2-B450M'in hangi modelini almalıyım 4 SLotlu olanı hangisiydi?
3-RAM'lerin bazısında Single bazılarında Dual yazıyor. Single tek olduğundan 2 tane single alıp takmalıyım değil mi?
4-RX590 yeterince güçlü mü? O fiyata alternatifi var mıdır? Ben olmadığını düşünüyorum. Ekran kartı overclock yapılmış olarak geliyor normallerinden daha az süre mi dayanır? Bir daha üstüne overclock yapılır mı? İşlemciyi de overclock yaparsam sistem uçar mı ama yapmalı mıyım?
5-Kasandan bir kuşkum yok açıkçası ama PSU yetecek midir? Çünkü RX590 neredeyse 200Watt harcıyor. Bir de kasada 6 fan var diye gözüküyor. İncehesap'tan baktım siz de ona bir bakabilir misiniz, kasa yeterince iyi mi soğutma konusunda?
Son olarak daha soracağım çok şey var siz cevap verince yine soracağım merakımı mazur görün
Son düzenleyen: Moderatör: