Ryzen 5 1600 ve RX 590 sistem toplama

Tek SSD gözüme takıldı onun dışında gayet güzel sistem. Hayırlı olsun.
 
Herkesin değerli yorumları için çok teşekkür ederim. Ayrıca SSD'yi aylar önce almıştım laptopa takmak için ilerleyen zamanlarda NVMe SSD alabilirim. 🙂
Adata XPG SX8200 Pro
Öneririm, F/p olarak çok iyi.
 
Arkadaşlar ben kendi çapımda bir sistem topladım. Aldığım donanımların fiyatlarını da yazacağım. Herhangi bir uyumsuzluk yada kötü gördüğünüz bir kısım varsa söyler misiniz? Fiyatlara kargo ücreti dahildir.

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 (Revizyon modeli, Ryzen 5 2600 ile aynı performans) - 523,80 TL
Anakart:
Gigabyte B450M S2H - 422,00 TL
Ekran Kartı:
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition - 1395,44 TL
RAM:
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Gaming Ram - 369,00 TL
SSD: Sandisk SSD PLUS 240 GB - 181,97 TL
Kasa-PSU:
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa - 563,99 TL

TOPLAM: 3456,2 TL
İşlemciyi aldığınızı sitenin linkini atabilir misiniz acaba ?
 
Bütçeye birazcık daha koyup anakartı biraz yükseltseydiniz keşke, ayrıca o SSD'nin olumsuz yorumları çok fazla çok sorunlu olduğu söyleniyor. Ama çok F/P bir sistem olmuş özellikle kasayla PSU çok bomba bir fiyata denk gelmiş. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hocam keşke sende yakalayabilseydin.
 
Hocam keşke sende yakalayabilseydin.
İşte bende yakalayabilseydim keşke. Ucuz diye gaza gelip aldık ufacık kasa PSU kabloları cama dayanıyor 2 tane fan var başka hiçbir şey yok hava akışı ve serinliğe ait. Şimdi 560 TL'ye adam hem PSU hem kocaman bir kasa hemde 4 tane boru gibi 12cm fan alıyor. Ne diyelim hayırlı olsun bize nasip olmasada bu arkadaşımıza olmuş.
 
R5 1600 nasıl 2600 ile aynı performans olabiliyor? Temel frekans 3.2 boost 3.6 GHz. 2600 ise temel 3.4 boost 3.9 GHz. Birisi 1. Nesil diğeri 2. Nesil vs uzar gider. Bununla ilgili hiçbir kaynak yok. Bulamadım. Aynı veya yakın performans da olduklarını kanıtlayan bir kaynak var mı?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı