Ryzen 5 1600 Stres Testi

Strickrsss

Megapat
Makaleler
1
Merhaba birkaç gündür Crusader Kings 3 oynarken monitörün aniden görüntüsü gidiyordu ve 10-15 saniye sonra ise bilgisayar yeniden başlıyordu. Bugün PES 20 oynarken aniden dıt sesi geldi, bilgisayarı yeniden başlattım. Bende stres testine sokmayı düşündüm. Sanırım işlemci çok ısınıyor ve o yüzden kapanıyor, bugün yaptığım testte 90 dereceyi gördü. Yanlış bilmiyorsam, işlemci ısısı 95 olunca PC otomatik olarak kapanıyor. Bu konuyla ilgili ne yapmamı önerirsiniz, sistemi 2019 Aralık ayında aldım. Aldığım günkü stres testini de aşağıya bırakacağım.
Aldığım gün:

1599747866406.png

Bugün:

Ekran Alıntısı.JPG

OCCT-20200910-171917-CPUOCCT.png
Not: İşlemci soğutucusu Wraith Stealth.

Aida64 ile yeni test: Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleme:
Termal macunu yenileyin kasanızın hava akışı kötü ise ısınmasına sebep olabilir. Kasa marka ve modeli nedir? İşlemciye OC yapabilirsiniz CPB açık iken otomatik voltaj verdiği için fazla olabiliyor. Düşük voltaj ile yüksek frekanslar yakalanabilir faydası olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı