Ryzen 5 1600 ve GTX 1050 TI Düşük FPS Sorunu

captaingondor

Decapat
Teknobiyotik'ten GTX 1050 TI, 8 GB RAM, AMD Ryzen 5 1600 ve FreeDOS'lu bir kasa aldım. Windows kurdum fakat oyunlarda 5-10 FPS alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ekran kartı driverınızı kurdunuz mu ? İşletim sistemini güncelleyin ve diğer donanım bileşiklerini driverlarını güncellediğinizden emin olun,Anakartınızın biosunu güncel tutun umarım çözülür sorununuz

DirectX güncel olmadığından veya eksik olmadığından dolayı bundan kaynaklanıyor olabilir driverlarınızı güncelleyin ve aşağıdaki aşamaları deneyin
C:\Program Files (x86)\Call of Duty Ghosts\_CommonRedist\DirectX bu dizine gidin.(Oyunu nereye yüklediyseniz orada olacaktır)
2- DirectX klasörü içindeki Jun2010 klasörünü masaüstüne kopyalayın.
3- Masaüstündeki DirectX klasörünü açın. Jun2010 içindeki .cab dosyalarını seçin(Tür kısmına tıklayarak kolayca seçebilirsiniz.)
4- Seçtiğiniz dosyalara sağ tıklayıp WinRAR programı ile Extract files... kısmına tıklayın.
5- Dosyaların çıktığı klasöre girin ve bütün .dll dosyalarını seçin.
6- Bu dosyaları C:\Windows\System32 VE C:\Windows\SysWOW64 klasörlerinin içine kopyalayın.
7- Şimdi tekrar C:\Program Files (x86)\Call of Duty Ghosts\_CommonRedist\DirectX bu dizine gidin.(Oyunu nereye yüklediyseniz orada olacaktır) dizinine gidin ve oradan Jun2010 klasörünü silin.
8- Masaüstündeki Jun2010 klasörünü C:\Program Files (x86)\Call of Duty Ghosts\_CommonRedist\DirectX bu dizine gidin.(Oyunu nereye yüklediyseniz orada olacaktır) içine atın.
9- DXSETUP.exe dosyasını kurun.
10- Oyuna girin.
Size tavsiyem Windows 10 temiz kurulum yapın

Anakartının güncellemesini yaptık fakat Ekran kartı güncellemesi yaparken bu kart windows ile uyumlu değil hatası veriyor Nvidia nın sitesinden yaptığımız güncellemede ve aygıt yöneticisinden yapmaya çalıştığımda windows aygıtınızın sürücü yazılımını buldu ancak yüklemeye çalışırken bir hata oluştu diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…