Başlıktan anlayacağınız gibi düşük FPS alıyorum. Sebebi hakkında en ufak bir fikrim yok. PUBG'de aynı sorunu yaşadığımda optimizasyon sıkıntısı olduğunu düşünmüştüm ve konu açınca da Sosyal'de öyle demişti ama Battlefield 3 ve 4'de bazen ultra ayarlarda sabit 60 FPS alırken bazen ise 10 FPS hatta 10 FPS'in altında alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Benim diğer bilgisayarda da güncellemeden sonra oldu. Güncellemeyle alakalı olmayabilir ama en son yaptığım değişiklik olarak onu hatırlıyorum. Başka etkenler de olabilir. Dediğim bilgisayarda GTX850M var. Bendeki belki termal macundandır diyeceğim ama ısınmada sorun yok. Sizdeki macundan olmayabilir ama teknoloji işini anlamak güç. Hiç ummadığın yerde çıkacaktır çözümü
O sisteme 2400 MHz gayet de yeterlidir. En başta konulara bakarak veya videoları izleyerek bu işi öğrenin, sonra mesaj yazın. Ben de en başta bu işleri öğrendim, sonra mesaj yazdım. Lütfen dikkat edelim.
60 Gözüküyor ama sonrasında 10 FPS oluyor ardından tekrar 60'a dönüyor veya 10 FPS'den yukarı çıkmıyor ne yapacağımı anlamadım gerçekten garantiye mi göndersem acaba?