Yanlış resmi attınız sanırım. Bir oncekıler ile aynı resim. 95 ile 99 arası beslenebilirlik için kabul görünür. 80'lere düşmesi arka planda bir şey calışmıyorsa bir sorun var demektir. Denemenizi istedigim şey MSI Afterburner'da CPU1 usage yerine CPU usage'yi seçmeniz. İkinci olarak oyunda çözürnürlük ve detayları artırarak ekran kartına yük bindirmeniz ve değerleri bizimle paylaşmanız.99'lara çıkıyor sabit kalmıyor
SSD de problem olabilir veya HDD de PSU nuz yeterli sıcaklıklar da normal görünüyor virüs falan yemiş olabilirmisiniz format atıp temiz kurulumla tekrar deneyebilirsiniz.600W COOLER MASTER PSU var sadece oyunlarda yaşıyorum
oyunlarda oluyor cooler master 600w psu
Full Ultra ayarlar.Yanlış resmi attınız sanırım. Bir oncekıler ile aynı resim. 95 ile 99 arası beslenebilirlik için kabul görünür. 80'lere düşmesi arka planda bir şey calışmıyorsa bir sorun var demektir. Denemenizi istedigim şey MSI Afterburner'da CPU1 usage yerine CPU usage'yi seçmeniz. İkinci olarak oyunda çözürnürlük ve detayları artırarak ekran kartına yük bindirmeniz ve değerleri bizimle paylaşmanız.
Hocam BIOS'dan SMT modeyi kapatıp güç seçeneklerinden High blanceyi seçin. Kasılmalar %5'e düşecektir.Arkadaşlar takılmalar mevcut ve bu beni çıldırtıyor, 16 GB RAM ve SSD var sistemde.
Eki Görüntüle 450772
SMT dediginiz ne oluyor? Pek anlamiyorum.Hocam BIOS'dan SMT modeyi kapatıp güç seçeneklerinden High blanceyi seçin. Kasılmalar %5'e düşecektir.
Anakartta bir mod. 6 çekirdege alır sistemi.SMT dediginiz ne oluyor? Pek anlamiyorum.
Nasıl yapacağım onu?Anakartta bir mod. 6 çekirdege alır sistemi.
Anakart modelin nedir? Marka ve model söyler misin?Nasıl yapacağım onu?
Msi 350m vd pro mu bisey tam bilmiyorum ustamAnakart modelin nedir? Marka ve model söyler misin?
Msi 350m vd pro mu bisey tam bilmiyorum ustam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.