Ryzen 5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

BayramYaprak

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Ryzen 5 1600 ve GTX 1070'li bir sistem toplayacağım. Bunun yanında monitör ve diğer ekipmanlarda seçtim. Sizce nasıl olmuş ? Eksik veya fazla bir şey var mı ? Neden ASUS R7 250 var diye sorarsanız eğer, diğer parçaların iyi olup ekran kartın kötü ama 1-2 ay idare edecek şekilde seçtim. Zaten bu süreçten sonra 1070 gelecek.

Screenshot_2017-05-15-19-00-00.png
Screenshot_2017-05-15-19-00-08.png
IMG_20170515_190110.JPG

-----Ekipmanlar, Monitör ve Ekran Kartı-------

Screenshot_2017-05-15-19-38-21.png
Screenshot_2017-05-15-19-38-32.png
IMG_20170515_193414.jpg
IMG_20170515_193907.JPG

Sizce nasıl olmuş ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir iki ay için 260 TL vermeye değmez. Ayrıca Everest bünyesi altındaki hiçbir ürüne 1 lira dahi vermem. Çok kalitesizler. Sen tam bütçeni ver ona göre bir sistem toplayalım. Bir iki ay sonra anca 1070 alırım diyorsan bekle paranı biriktirince al bütün parçaları.

Hocam bir iki ay için 260 TL vermeye değmez. Ayrıca Everest bünyesi altındaki hiçbir ürüne 1 lira dahi vermem. Çok kalitesizler. Sen tam bütçeni ver ona göre bir sistem toplayalım. Bir iki ay sonra anca 1070 alırım diyorsan bekle paranı biriktirince al bütün parçaları.
Tavsiye için sağolasın, babam 3 bin lirayı aşmayacak bişey topla dedi ekran kartını o yüzden onu yaptım. Diğer ekipman 1070 ve monitör ü ablam alacak oyüzden idarelik birşey lazım diye 250 lik ekran kartı koydum.

Bu sistem daha performanslı olur diye düşünüyorum. Senin sistemine gelecek olursam kesinlikle 3000MHZ almanızı tavsiye ederim. Çünkü Ryzen' lar yüksek MHZ'ler de daha performanslı çalışıyor. Kasa ile gelen PSU' lar çok kaliteli olmuyor PSU ayrı almanız sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. O anakartı yerine ya benim seçtiğimi ya da attığımı almanı tavsiye ederim. Rampage ürünlerinden uzak dur kesinlikle. Son olarak arkadaşların da dediği gibi Windows' a o kadar para vermene gerek yok.

Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 3200 Mhz(OC) AM4+ mATX

Not: Bu arada attığım resim de Asus var ama Benq daha iyi. Ben de Benq alacağım.

Dosya Ekleri

• en son (sinerji).png
    en son (sinerji).png
    45,2 KB · Görüntüleme: 154
Bu sistem daha performanslı olur diye düşünüyorum. Senin sistemine gelecek olursam kesinlikle 3000MHZ almanızı tavsiye ederim. Çünkü Ryzen' lar yüksek MHZ'ler de daha performanslı çalışıyor. Kasa ile gelen PSU' lar çok kaliteli olmuyor PSU ayrı almanız sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum. O anakartı yerine ya benim seçtiğimi ya da attığımı almanı tavsiye ederim. Rampage ürünlerinden uzak dur kesinlikle. Son olarak arkadaşların da dediği gibi Windows' a o kadar para vermene gerek yok.

Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 3200 Mhz(OC) AM4+ mATX

Not: Bu arada attığım resim de Asus var ama Benq daha iyi. Ben de Benq alacağım.
Cevabınız için teşekkürler, ama mümkün olduğunca fiyatları 3000 tl ye yakın olarak tutmak istedim. 1070 i ve diğerlerini sonradan alacağım, o yüzden kasa ve güç kaynağını ayrı alamıyorum yoksa daha pahalı oluyor :( Eğer bana 3000 tl yi geçmeyecek ryzen5 1600 olan bir sistem toplayabilirseniz çok sevinirim :) ve ekipman olarak ne önerirsiniz ?(klavye)

Klavyeye ayırabileceğiniz bütçeyi bilmediğim için 3 adet tavsiye bırakıyorum, bütçenize göre dilediğini seçip sorunsuz kullanabilirsiniz.

1-) Logitech G-103 : Corsair K70 klavyemi servise gönderdiğimde 3 hafta kullanmıştım, fiyatına göre gerçekten memnun bırakmıştı.
Logitech G103 Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

2-) MSI Interceptor DS4100 : Şahsen kullanmadım ama bir çok arkadaşım çok olumlu bahsetti.
MSI Interceptor DS4100 US Oyuncu Klavye (İnglizce) Fiyatı

3-) Steelseries 6Gv2 : 2 yıla yakın bir süre kullandım, fiyatına oranla kesinlikle bundan daha iyi klavye kullanamazsın, çok net söylüyorum.
Steelseries 6Gv2 Mekanik Oyuncu Klavye (SSK64225) Fiyatı

Hangisine bütçe ayırabilirsen onu seçebilirsin, hepsi kendi fiyat gruplarının en iyileridir.

Klavyeye ayırabileceğiniz bütçeyi bilmediğim için 3 adet tavsiye bırakıyorum, bütçenize göre dilediğini seçip sorunsuz kullanabilirsiniz.

1-) Logitech G-103 : Corsair K70 klavyemi servise gönderdiğimde 3 hafta kullanmıştım, fiyatına göre gerçekten memnun bırakmıştı.
Logitech G103 Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

2-) MSI Interceptor DS4100 : Şahsen kullanmadım ama bir çok arkadaşım çok olumlu bahsetti.
MSI Interceptor DS4100 US Oyuncu Klavye (İnglizce) Fiyatı

3-) Steelseries 6Gv2 : 2 yıla yakın bir süre kullandım, fiyatına oranla kesinlikle bundan daha iyi klavye kullanamazsın, çok net söylüyorum.
Steelseries 6Gv2 Mekanik Oyuncu Klavye (SSK64225) Fiyatı

Hangisine bütçe ayırabilirsen onu seçebilirsin, hepsi kendi fiyat gruplarının en iyileridir.
Çok sağolun, steelseries güzele benziyor, biraz araştırmadan sonra onu alırım galiba :) önerileriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı