Ryzen 5 1600 ve GTX 1070 sistem

Hiç sormamıştım, bugün haftasonu olduğu için canlı destek kapalı. Parçaları birleştirmek o kadar da zor değil.
@Nazım Paşa Paşam bu 4K gerçekten hiç hoşuma gitmiyor. O kadar para verip 60 FPS oynamak doğru gelmiyor. Ben 1080 Tİ'ye bile 2K öneriyorum.

Ben de buna çok sinirleniyorum. O kadar para verip düşük görüntü kalitesiyle oynamaya. O kartlara o monitörleri önermeniz ise iyice saçmalık derim. O kadar para verip kötü görüntü kalitesiyle oynamak ne kadar doğru? Hiç. 1080'e 1080p önermenize girmiyorum bile. Bence siz bir su için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet öyle yapsın. Zira monitör yüzünden göremeyeceğe bir farka para vermek varken görebileceği bir farka para versin bari.
Tamam nerdeyse aynı bütçeye 1070 alsın arkadaş o zaman.

Hocalarım aklım her geçen saat karışmakta. Ne yapmam gerektiği hakkinda sağlıklı düşünemiyorum. Kendi sistemimin PSU ve monitörünü değiştireceğim öyle mi ? Peki hangi parçalarla değistirmeliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı