Önerdiğiniz siteyi hiç görmedim güvenilirliği iyi mi ki?
Güvenilir olsa ne olmasa ne sonuçta parayı kargoyu evine kadar getirdiklerinde nakit ödeyeceksin. Ben ordan yeğenime klavye aldım 3 gün içinde geldi.
Son düzenleme:
Önerdiğiniz siteyi hiç görmedim güvenilirliği iyi mi ki?
technopat ın incelemesinden de bakarsan bence bu monitör seni üzmeyecektir.Peki monitör konusunda Samsung'un bu monitörüne karşı
SAMSUNG 23.5" LS24F350FHMXUF GAMING FREESYNC 4 MS/72 Hz PLS MONİTÖR
Bu monitörü önerir misiniz?
AOC 23.6" M2470SWH MVA PANEL 5ms/60Hz Full HD 2XHDMI-VGA MONİTÖR
Kaç Hz'miş Kaç ms'miş benim için çok önemli değil, ama tekno marketlerde görmüşsünüzdür onlarca televizyon yan yana dizilidir ve hepsinde aynı yayın vardır. O ekranlardan bazıları karanlık bazıları ise cıvıl cıvıldır ya hani, direk gözünüzü alır. Hah bana o cıvıl cıvıl ekran lazım işte. Karanlık ekranları sevmiyorum, varsın 1 milisaniye daha geç tepki versin.![]()
5400 RPM HDD'ye Windows kurarsan istediğin performansı alamazsın, sonradan pişman olursun. 256GB bir SSD al, HDD'yi ilerde eklersin.Biliyorum, ancak 5400 RPM HDD'ler daha az enerji tüketiyor ve daha uzun ömürlü oluyor.
Teknomarketlerde karanlık olan ekranların ayarını yaparsan onlar da cıvıl cıvıl olur. Genelde orada çalışanlar ilgilenmediği için kutudan nasıl çıkıyorsa o şekilde çalıştırıyorlar. Veya stoğunu eritmek istedikleri monitörün parlaklığını sonuna kadar açıyorlar ki insanlar "Aaa, ne güzel cıvıl cıvıl monitör." diye düşünüp satın alsın.Kaç Hz'miş Kaç ms'miş benim için çok önemli değil, ama tekno marketlerde görmüşsünüzdür onlarca televizyon yan yana dizilidir ve hepsinde aynı yayın vardır. O ekranlardan bazıları karanlık bazıları ise cıvıl cıvıldır ya hani, direk gözünüzü alır. Hah bana o cıvıl cıvıl ekran lazım işte. Karanlık ekranları sevmiyorum, varsın 1 milisaniye daha geç tepki versin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.