Ryzen 5 1600 ve GTX 1070 Ti sistem düşük GPU kullanımı sorunu

Stepne

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir sistem topladım. Sistem bileşenlerim;

Anakart: Asus PRIME B350-PLUS
İşlemci: Ryzen 1600
Ekran Kartı: EVGA GTX1070Ti SC Black Edition
RAM: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 3000MHz CL15
PSU: FSP HD700 80+ Bronze

İleride SSD ve 8GB RAM ekleyeceğim fakat şu anda Full HD'de bütün oyunlarda düşük GPU kullanımı yaşıyorum. Acaba 2K veya 4K monitör alırsam bu durum tamamen çözülecek mi? Ayrıca CS-GO'da FPS 200 (En yüksek ayarlarda, Full HD) civarlarında olmasına rağmen (GPU Kullanımı : 30-40-50 arası değişiyor) anlık takılmalar yaşıyorum. Bütün driverlarım güncel ve en son Windows 10 sürümünü kullanıyorum. Bunları nasıl çözebilirim? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun göremiyor olmanız normal. Bunun sebebi ise oyunların hiçbir zaman RAM'in tamamını kullanmıyor oluşu.

Sorun göremiyor olmanız normal. Bunun sebebi ise oyunların hiçbir zaman RAM'in tamamını kullanmıyor oluşu.

O zaman bu hafta içi 16GB çift kanal bellekler ile tekrar test edip sonuçları buraya yazayım. Fakat Garry's Mod gibi düşük sistem gereksinimleri isteyen bir oyunda fazla RAM kullanımı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…