Ryzen 5 1600 ve GTX 1660 Ti sistem nasıl?

PCU araştırmştım açıkcası ve kasanın hava akışı ise gayet iyi demişlerdi ama PSU'dan yana yaşadığınız, gördüğünüz bir sıkıntı var mıydı ?
PSU'yu araştırdığınızda, ne buldunuz? En ufak bir detay var mı üreticinin kendi sitesinde?
Hangi topolojiye sahip, hangi kapasitörleri kullanıyorlar, hangi güvenlik korumaları mevcut, nasıl bir fan kullanılmış, ripple, çapraz yük ve hold-up time test sonuçları nasıl? Bırakın bu saydıklarımı, güç kaynağının 12V kanalından verdiği gücü bile bulamadım ben araştırmalarım sonucunda. Kendi sitesinde bile özellikleri yazmayan bir PSU'yu satın almam, yanına bile yaklaşmam, o yüzden ben bir sıkıntı yaşamadım. Gördüğüm en büyük sıkıntı ise, "80+" yazısını herkes "kalite" sanıyor, fakat verimlilik değerini ifade eden 80+'ın kalite ile en ufak bir alakası yok. Ayrıca 80+ yazmasına rağmen sorgulamada böyle bir PSU'ya rastlamadım. Zannımca o da yalan.
Site bu, gamegarajla ilgili en ufak bişey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı