PSU'yu araştırdığınızda, ne buldunuz? En ufak bir detay var mı üreticinin kendi sitesinde?PCU araştırmştım açıkcası ve kasanın hava akışı ise gayet iyi demişlerdi ama PSU'dan yana yaşadığınız, gördüğünüz bir sıkıntı var mıydı ?
Hangi topolojiye sahip, hangi kapasitörleri kullanıyorlar, hangi güvenlik korumaları mevcut, nasıl bir fan kullanılmış, ripple, çapraz yük ve hold-up time test sonuçları nasıl? Bırakın bu saydıklarımı, güç kaynağının 12V kanalından verdiği gücü bile bulamadım ben araştırmalarım sonucunda. Kendi sitesinde bile özellikleri yazmayan bir PSU'yu satın almam, yanına bile yaklaşmam, o yüzden ben bir sıkıntı yaşamadım. Gördüğüm en büyük sıkıntı ise, "80+" yazısını herkes "kalite" sanıyor, fakat verimlilik değerini ifade eden 80+'ın kalite ile en ufak bir alakası yok. Ayrıca 80+ yazmasına rağmen sorgulamada böyle bir PSU'ya rastlamadım. Zannımca o da yalan.
80 PLUS®. PSU Certification Program | CLEAResult
The 80 PLUS® portal from CLEAResult provides the latest energy-efficient technology products and links to our program and its participants.