Ryzen 5 1600 ve RX 570 sistem açılıp kapanma sorunu

BörekliPoça

Hectopat
Yer
BörekliPoça İle Fırına Doğru
Abiler öncelikle selamun aleyküm. Şimdi ben geçen aylarda sinerjiden bir kasa topladım. Bayadır güzel bir şekilde kullanıyordum ve hiçbir sıkıntım yoktu taaki bugüne kadar. Bugün bilgisayarım birden gidip gelmeye başladı birden ama bu gidip gelme sırasında kasanın RGB LED'leri sönmüyor ve fan çalışmaya devam ediyor sanki hiçbir sıkıntı yokmuş gibi. Klayve ve fareme bastığımsa ise ışıkları yanıp sönüyor. Ben alta yazacağım bütün her şeyi mi? Bu sorunu kuzenimde yaşadı ama onunki tamamıyla her şey gidiyordu. O da bu sitede konu açtı belki bilirsiniz. Aynı şeyleri kullanıyoruz. Ben Power ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Ekran kartı: MSI Radeon RX 570.
Anakart: Gigabyte A320M S2H.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
RAM: Kingston'un 2 tane 8 GB'lık RAM'i.
SSD: Burst 240 GB.
Lanet Power'ım ise powerboost 500W ATX.

İşte bu kadar sizinde yardımızı istiyorum neyden kaynaklı acaba. Neyde sıkıntı varsa ne ile değiştirmeliyim. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya oluşuyor mu bir bakın.

Dosya oluşuyor mu bir bakın.
ne olduğunu pek anlamadım ama herşeyi yaptıktan sonra bi tane winrar dosyası oldu açınca bu çıkıyorEki Görüntüle 485306
ne olduğunu pek anlamadım ama herşeyi yaptıktan sonra bi tane winrar dosyası oldu açınca bu çıkıyorEki Görüntüle 485306
sanırsam hata verdi
Ne yaparken kapanıyor genel olarak?
ilk başta oyun oynarken kapanıyodu ama en son masaüstünde durup kendimi sorgularken kapandı

Son düzenleme:

sanırsam hata verdi

ilk başta oyun oynarken kapanıyodu ama en son masaüstünde durup kendimi sorgularken kapandı
Yanlış vermişsiniz. Orada ne anlatıyorsa onu yapın. İndirme bağlantısını paylaşın. Uzman arkadaşlar size yardımcı olur eğer ki dosya oluşmuş ise. @MayCrasH

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı