Ryzen 5 1600 ve RX 590 Sistem GTA V Online FPS Düşmesi

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. Afterburner'de testleri yaptım. Ekran kartı sürekli %100 kullanımda. Sıcaklık 70 derecede seyrediyor. Herhangi bir sıcaklık, ya da besleyememe durumu da yok yani. Diğer oyunlarda (BF 5, AC Odyssey gibi) herhangi bir sorun yok. Hepsinde alabileceğim performansı zaten alıyorum. Oyun HDD'de yüklü. MSAA'yı "4" ayarda kullanıyorum. Bir de Reflection Quality "Very High" seviyesinde. İnternet'te baktığımda benim ekran kartımı kullananlar 60-70 FPS'de oynuyor. Ben de aynı FPS'i alıyorum fakat ormanlık alanlarda, hele Online'de (şu an kar modu var) FPS daha da düşüyor. Adrenalin 2020 Edition 19.12.3 versiyonunu kullanıyorum. 19.12.1 sürümünde de aynı problemi yaşadığımdan güncellemiştim fakat sorun devam ediyor. Nasıl çözebilirim acaba?

• İşlemci: Ryzen 5 1600
  • Ekran kartı: RX 590 Nitro+
  • RAM: 8 GB 3000 MHz Kingston

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zamandan beri bu sorunu yaşıyorsunuz?

En son eski sistemde oynuyordum, i3 3220 ve GTX 1050 ile. Onda da medium-high arası ayarlarda akıcı oynuyordum ama yine aynı sorunu yaşadığımdan sorunu makineye atıyordum. Gittik yenisini aldık halen aynı şeyi yaşayınca konu açma gereği duydum.

Çim yoğunluğu ayarını kısmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı