Ryzen 5 1600 ve RX590 uyumu

12 mi 14 mü olup olmadığını anakarta takmadan kutudan anlayabilir miyiz?
onu anlamanın bir yolu yok sanırım varsa da bilmiyorum. ama 12nm çıkıyor ürünler sıkıntı yok alabilirsiniz
gördüğünüz gibi 12nm ve oc yaptım 3.7ghz hızında kullanıyorum bu seçenek sizin için en mantıklısı olacaktır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (2)_LI.jpg
    169,7 KB · Görüntüleme: 44
onu anlamanın bir yolu yok sanırım varsa da bilmiyorum. ama 12nm çıkıyor ürünler sıkıntı yok alabilirsiniz
gördüğünüz gibi 12nm ve oc yaptım 3.7ghz hızında kullanıyorum bu seçenek sizin için en mantıklısı olacaktır.

11.11 i bekleyelim belki indirim olur. Teşekkür ederim.

Ben size anlatabilirim çok kolay :D
seçenekleri çok çok net hatırlamıyorum ama yerlerini ezbere biliyorum. Bios a girin en soldaki yere gelin orda memory ve cpu ile ilgili yazı var üstüne tıklayarak 37 yapın bu 3.7 ghz alacaktır 3.8 den 3.7 ye düşürdüm ben bi tık fazla ısınıyor gibi geldi bana ayrıca en baştan beri hiç ayarlara dokunmadıysanız ram leriniz 2333 mhz de çalışıyor olabilir aynı yerden onuda manuel yapın ve 3000mhz çekin para verdiğiniz şeyin performansından mahrum kalmayın işlemciyi oc yapmak size kalmış 3.8 de kullanıyordum 3.7 ye aldım hiiç sıkıntı yaşamıyorum boşta 30 larda full yükte 60 derecelerde oluyor bu değer normal sanırım

RAM olayını hallettim ama CPU o dediğiniz yerede baktım ama seçmeme müsade edilmiyor. :)

RAM olayını hallettim ama CPU o dediğiniz yerede baktım ama seçmeme müsade edilmiyor. :)
En başta ben de öyle sanıyordum ama öyle değilmiş.
çift tıklayıp manuel e alıp yapmayı denediniz büyükk ihtimal ama öyle değil bir kere tıklayın ve oraya 36 yazın 3.6 ghz çekecek kendini. umarım anlatabiliyorumdur :D çift tıklayamıyorsunuz ben yarım saat salak gibi uğraşmıştım. Tek sefer tıklayın yazın o zaman değişiyor yaptıktan sonra işe yarayıp yaramadığını yazarsanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı