O işlemciye 5600 XT alın. Ve OC yapın bence.
RX 5600 XT alıp, OC mi yapayım? Yoksa RX 5700 XT ile mi OC yapayım?
Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciye 5600 XT alın. Ve OC yapın bence.
Peki hocam, 3 fan ile 2 fan soğutması çok farkeder mi? MSI/Sapphire/XFX/ASUS bu dördünden 1'ini alacağım. Hangisi en iyi soğutmayı yapıyor?5600 Xt alıp oc yapın. Yada 3600x alıp 5700 Xt alın bence.
RX 5600 XT alıp, OC mi yapayım? Yoksa RX 5700 XT ile mi OC yapayım?
Sapphire almayı düşünüyorum, oldukça uygun geldi.Saphire al keyfine bak, çok iyi kart başın ağrımaz.
Fiyat olarak en uygunu bu arada
RX 5700 XT'yi almayı isterim fakat R5 1600 ile OC'leyince önerilmiyor, illaki R5 3600 ya da R5 3500X ile kullanın diyorlar. Hem nedense 14nm yani ilk hali çıktığından beri Ryzen 5 1600 almak istiyorum. Mükemmel bir işlemci bana göre.Bence 5700XT alın ileriyede dönük olur işlemcinizide hayvan gibi OC leyin bir de soğutucu tamamdır bütçeniz varsa işlemciyi biraz daha model yükseltibilirseniz güzel olur.
5600 XT'ye darboğaz yapar. OC da yapsan darboğaz yapacaktır. O işlemciye 1660 Ti/Süper den fazlasını tavsiye etmem.
Ayrıca işlemciye OC yapacaksan extra bir soğutucu almak zorundasın, eğer hali hazırda stok soğutucu ile kullanıyorsan işlemciyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.