Ryzen 5 1600X GTX 1050 Ti PC kilitlenme sorunu

RaporsuzDeli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle Selam aleykum. Benim PC son 4 aydır bir sorunla yüz yüze.
Sorunum tam olarak şu şekılde:
Oyunlarda olsun veya olmasın, bir web sayfası dahi açarken bir anda kilitlenip kalıyor. Hiç bir şekılde PC'de ctrl-alt-del vs hic bir işlem yapamıyorum. Elle kasadan reset atmadan PC duzelmıyor.
Daha once de konu açmıştım ama sorunuma yardımcı olabilecek kimse çıkmadı. Lutfen bilgisi olup yardımcı olabıleceklerden yorum ve yardım beklıyorum.
Bu 4 aylık süreçte PC'ye format atıldı, fan temizliği ve işlemcı macunu yenilendı. İşlemci ısısı normal düzeylerde. Aşırı ısınmadan olduğunu düşünmüyorum.
Yardımlarınızı beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle Selam aleykum. Benim PC son 4 aydır bir sorunla yüz yüze.
Sorunum tam olarak şu şekılde:
Oyunlarda olsun veya olmasın, bir web sayfası dahi açarken bir anda kilitlenip kalıyor. Hiç bir şekılde PC'de ctrl-alt-del vs hic bir işlem yapamıyorum. Elle kasadan reset atmadan PC duzelmıyor.
Daha once de konu açmıştım ama sorunuma yardımcı olabilecek kimse çıkmadı. Lutfen bilgisi olup yardımcı olabıleceklerden yorum ve yardım beklıyorum.
Bu 4 aylık süreçte PC'ye format atıldı, fan temizliği ve işlemcı macunu yenilendı. İşlemci ısısı normal düzeylerde. Aşırı ısınmadan olduğunu düşünmüyorum.
Yardımlarınızı beklıyorum.

Kilitlendikten sonra görüntü kesiliyormu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı