Ryzen 5 2400G mecburi tek çekirdek ve 0 GPU kullanımı

bmedik

Centipat
Herkese merhaba.
Gigabyte B450 S2H anakart.
Ryzen 5 2400G işlemci.
Corsair 2x8 GB 3000 MHz RAM.
240 GB Toshiba SSD.
600 Watt 80 Power.

Böyle bir sistem kurdum. Windows 10 Pro kurdum. Driver'ler olsun her şeyi güncelledim. BIOS'u da güncelleyecektim direkt güncel olarak F50 olarak geldi. RAM'larin MHz'yi BIOS'dan arttirdim. CS GO'da en düşük ayarlarda GPU kullanımı %0 görünüp 60 FPS veriyordu. Daha sonra MSConfig'den çekirdek sayısına baktım tek çekirdek olarak görünüp başka bir sayı secilmiyordu. Bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz? Buna gore urunleri iade edeceğim 1 haftalık sürem kaldı.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Islemci sayisi tikini kaldirarak tek cekirdek limitini kaldirabilirsiniz. Ryzen 3 1200'de 2 cekirdek kullanabiliyordum, tiki kaldirinca 4 cekirdege gecti. %0 kullanimi konusunda bir sey diyemeyecegim cunku APU bir sistem kullanmadim ve internette hic bir yerde %0 APU GPU kullanimina rastlamadim.

Islemci sayisi tikini kaldirarak tek cekirdek limitini kaldirabilirsiniz. Ryzen 3 1200'de 2 cekirdek kullanabiliyordum, tiki kaldirinca 4 cekirdege gecti. %0 kullanimi konusunda bir sey diyemeyecegim cunku APU bir sistem kullanmadim ve internette hic bir yerde %0 APU GPU kullanimina rastlamadim.

O tiki kaldirsam bile 1 çekirdekten öteye gitmiyor. Apu gpu 0 olayını bende okadar araştırdım bişey bulamadım bir yanlışlık var ama ne işte

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı