Ryzen 5 2400G ve RX 580 sistem düşük performans sorunu

taha2525

Decapat
  • Ryzen 2400G
  • HyperX Fury 8 GB RAM
  • Asus Prime A320M-E
  • RX 580 8 GB Sapphire Nitro
  • Everest 500w power supply
Boyle bir sistemde GTA V, ROTTR gibi oyunlarda high ayarlarda en fazla 70-75 FPS'e cikiyor. GTA V'de gece olunca 20'lere dusuyor. Ayarlari en dusuge de alsam FPS bu sekilde ayni, degismiyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce high ayarlar diyorsunuz sistemde 8GB RAM var bu değerlerin olması kısmen normal. İkinci olarak PSU'yu beğenmedim. Son olarak 1080p gibi çözünürlüklerde Ryzenleri kesinlikle OC yapmanız gerekiyor. Oyunlardaki değerleri paylaşırsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.

İlk önce high ayarlar diyorsunuz sistemde 8GB RAM var bu değerlerin olması kısmen normal. İkinci olarak PSU'yu beğenmedim. Son olarak 1080p gibi çözünürlüklerde Ryzenleri kesinlikle OC yapmanız gerekiyor. Oyunlardaki değerleri paylaşırsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.

Oc yapsamda ayni fps degismiyor highda da lowest da da ayni pause menu de bile 80 fps gosteriyor vsync actim ama bu sefer daha kotu oldu en fazla 40-45 fps gosteriyor.grafik gerektiren yerlerde arada bi 1-2 sn yesil ekran cikiyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı