Ryzen 5 2500U Overclock

Jon_Snow

Hectopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 oyun bilgisarım var. İşlemciye overclock yapmak istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ama islemciden daha fazla performans almak istiyorum. Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
yapacağın OC sana pek bir performans artışı sağlayacağını sanmam .sonuçta bu bir dizüstü... hem soğutma sıkıntı,hem de güç .bence bulaşma arkadaşında dediği gibi performansı gözle görülür bir OC istiyorsan hem şarjda sıkıntı çıkacak hem de soğutmada ayrıca hiçbirşey bilmiyorsun ya fazla voltaj verip kompleyakarsan ne olacak?

yapacağın OC sana pek bir performans artışı sağlayacağını sanmam .sonuçta bu bir dizüstü... hem soğutma sıkıntı,hem de güç .bence bulaşma arkadaşında dediği gibi performansı gözle görülür bir OC istiyorsan hem şarjda sıkıntı çıkacak hem de soğutmada ayrıca hiçbirşey bilmiyorsun ya fazla voltaj verip kompleyakarsan ne olacak?

Tamamdır hocam öyle kalsın o zaman önerin için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı