Çözüldü Ryzen 5 2500X 4 GHz / RX 570 4 bilgisayardaki drop sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ventum

Hectopat
Daha fazla  
Parçalarım Ryzen 5 2500X 4 GHz / RX 570 4 GB Armor / Corsair 8 GB tek kanal 3000MHz RAM fakat Power Supply'ımı öğrenemedim oyunlarda drop yiyorum GTA V'de çok fazla oluyor FPS oyunlarında mesela Valorant gibi oyunlarda sadece ilk başta oluyor 2 3 round kadar falan sonra geçiyor. Peki sebebi ne olabilir?

Parçalarım Ryzen 5 2500X 4 GHz / RX 570 4 GB Armor / Corsair 8 GB tek kanal 3000MHz RAM fakat Power Supply'ımı öğrenemedim oyunlarda drop yiyorum GTA V'de çok fazla oluyor FPS oyunlarında mesela Valorant gibi oyunlarda sadece ilk başta oluyor 2 3 round kadar falan sonra geçiyor. Peki sebebi ne olabilir?
dostum 5 ay önce pubg ve gta da yaşadım 8gb ram kullanıyordum 1 8 daha alıp çift kanal yaptım ve sorun çözüdlü muhtemelen senin de ramin yetmiyor

Bende de drop sorunu var aynı şekilde 8 GB RAM kullanıyorum ve sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?

Çok zaman geçti üstünden. Benim sorunum SSD'deydi. Kronik sorunlu bir SSD'ydi. Değiştirince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı