Ryzen 5 2600 anakart tavsiyesi

oguzhan147

Kilopat
Katılım
15 Ağustos 2016
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşlemci Ryzen 5 2600.

Hangisi seçmeliyim ve sebebi ile söyler misiniz?

Screenshot_20190118-145053.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Overclockla filan uğraşıcaksan Tomahawk en iyi seçenek.

Yok ben diğer özellikler ağır bassın diyorsan Gigabyte B450 Aorus Pro. Diğer özelliklerden kastım ses kodeği mesela.
 
Eğer senin yerinde olsaydım aralarından en ucuz olanını alırdım. Hepsi de gayet güzel ve aralarında çok fark yok. ASUS TUF seri de normal serilerine nazaran daha dayanıklı ve uzun ömürlü üretiliyor. Öte yandan MSI Tomahawk serisini diğer serilerine nazaran daha dayanıklı üretiyor. GIGABYTE Aorus serisi ise özel dayanıklılık sertifikasına sahip bir özelliğe sahip değil. Ama GIGABYTE Aorus serisinin görsel açıdan daha fazla çekici ve donatılı olduğu bilinir. Ama ışıklandırma dediğimiz şey zaten seçeneklerin hepsinde vardır. Dediğim gibi şahsen aralarından fiyat farkı olarak en uygun olanını almanı öneririm. Ama para harcamak istiyorum da dersen şahsi arzularım doğrultusunda ASUS TUF B450-PRO GAMING öneririm. Eğer bütçen çok sorun olmayacak ise de kesinlikle ASUS ROG STRIX B450-F GAMING öneririm.
 
MSI Tomahawk kartı VRM ısınma konusunun üstünden daha kolay geliyor. Gigabyte ile arasında 50 dereceye kadar fark çıkabiliyor.(Tomahawk:60Cküsür--Aorus:110Cküsür)

Kasanın serinliği, fiyat farkı, ve OC beklentisine göre hareket etmelisin.
Eklemeyi unutmuşum. Az sonra siparişini vereceğim(R5 2600+RTX2080) MSI B450-A PRO anakartına bakmanı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı