Ryzen 5 2600 CPU'ya ekran kartı tavsiyesi

Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım ve Animasyon
  • Gigabyte ga-AX370 anakart
  • Corsair MP-300 128 GB M.2 SSD
  • Patriot 3000MHz 8 GB RAM
  • Everest Rampage X-Core kasa
  • Gametech 550W 80+ PSU
  • Ryzen 5 2600 CPU

Öncelikle parça uyumu hakkında bilgisi ve tecrübesi olmayan boş yorum yapmasın. Elimdeki parçalar bunlar, uygun fiyatından ötürü 8 GB RX570 almayı düşünüyorum. HDD'de alacağım tabii. İlerleyen zamanda RAM'i 16 yapmayı düşünüyorum. Bilgisayar donananı mı, toplama vs. konusunda pek fazla bilgim yok, bu yüzden yukarıda belirttiğim sistemin eksi ve artılarınıda söyleyebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi bilemiyorum fakat anakart olarak B450, PSU olarak daha güvenilir bir marka tercih edebilirsiniz. Alacağınız SSD ne kadara geliyor bilmiyorum ama pahalıysa daha uygun fiyatlı SATA SSD tercih edebilirsiniz. Ekran kartı için bütçeniz kısıtlıysa RX 570 olabilir, duruma göre RX 580'ler de uygun fiyatlara bulunabiliyor.

Anakart ile R5 2600 kullanmak için BIOS update yaptırmanız gerek. Tavsiyem düşük bir model B450 anakart kullanmanız. Ayrıca PSU konusunda da daha güvenilir bir marka tercih edin. SilverStone, FSP, HighPower gibi.

Konu sahibi elindeki parçaları maddeler halinde belirtmiş. Sorusu, elindeki parçalar ile uyumlu olabilecek ekran kartı tavsiyesi.
Aynı işlemciye ve önereceğim ekran kartına sahibim.
Konuda bahsi geçen ekran kartını tercih edebilirsiniz. Dilerseniz, bütçeyi yükselterek gtx 1660 da alabilirsiniz. Fiyatından dolayı guru3d'de incelemelerini gözden geçirdikten sonra palit gtx 1660 tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı