Ryzen 5 2600 İçin Ekran Kartı Önerisi

Blodreina

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2017
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ortalama 5000 TL'lik bir sistem toplayacağım.
İşlemci: R5 2600
Anakart: B450 (Hala karar veremedim)
RAM: 8X2 Corsair Vengeance DDR4 3000 MHz CL16

Ekran kartında hangisini seçeceğime karar veremedim. Neredeyse YouTube'daki her Benchmark videosunu izledim fakat her videoda farklı FPS değerli gördüğüm için kafam çok karışıyor. Fiyatlarında birbirine çok yakın olmasından dolayı 50-100 TL yüzünden yanlış kartı seç miyim diye karar veremiyorum. Başlıkta yazdığım gibi bu 4 kart arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı için bütçe maksimum 2000 olabilir. Her türlü öneriye açığım diğer bileşenler içinde. Şimdiden teşekkürler.
Not: Eğer alırsam Vatan, Amazon (kendi satıyorsa) dan alacağım belki İnce Hesaptan da alabilirim fakat İtopya dan almayacağım ona göre önerirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seçenekler arasından GTX 1660 Ti en mantıklısı. Ama Vega 56 alternatif olabilir bu seçenekler arasından.
Açıkçası Rx590'nın fiyatının ucuz olması beni o tarafa itiyor birde fazladan 2GB VRAM olması. Bu sistemi topladığımda uzun yıllar boyunca RAM harici herhangi bir değişiklik yapmamayı düşünüyorum, GTX 1660 Ti'da 2GB VRAM'in eksiğini görürmüyüm acaba?
 
Bu oyunlara bağlı. Ne kadar grafik takıntınız var? Bütün ayarları ultra mı açmak istiyorsunuz mesala? :kararsız:
Doğrusu iyi bir sistemim varsa oynayabildiğimin en iyisinde oynamak isterim, tabi kasmayacak şekilde ama öyle her oyun ultra olucak diye bir takıntım yok ki eğer bu ekran kartı ömrünü azaltacaksa ona görede kullanabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı