DarkJoueur
Kilopat
Daha fazla
Hava soğutma almayı düşünüyorum hocam zaten fakat Wraith Max Cooler almayı düşünüyorum sizce nasıl?Piyasadaki 10-20 liralık macunlar işini görecektir. Ekran kartının üstünde bir plaka olmadığı için veya montajda problemi olduğu için eğik duruyor olabilir. 500 TL bütçe demişsin bence hava soğutmadan şaşma COOLER MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu al demiyorum ama yıllardır işlemcim hiç ısınmadı bu Custom soğutucu ile.
Öneriniz için teşekkürler hocam bu ürünü alacağım büyük ihtimal.Ben Mastergel Pro almıştım geçenlerde. Gayet iyi performans verdiğini söyleyebilirim.
CM Mastergel Pro Uygulama yöntemi
Selamlar, birkaç gün önce bilgisayarı temizliyordum. Kasanın içinde toz alırken (stok fanı çıkarmıştım) işlemci üzerindeki eski termal macunu silmiş bulundum. Haliyle işlemci sıcaklığı 80-90 derecelere dayandı. Fan deli gibi çalışıyordu. Hemen bir termal macun siparişi verdim. Gelene kadar...www.technopat.net
Bir incele istersen.
Amd Wraith Max Cooler hakkında ne düşünüyorsunuz iş görürmü sizce rgb olsun istiyorum da.Ekran kartını dik tutmak için küçük bir oyuncağı altına koyabilirsiniz.
Termal macun için üst düzeyde Coolermaster Mastergel Nano alabilirsiniz. İş gören, orta düzey bir öneri isterseniz Arctic MX4 öneririm. Almadan önce bazı soğutucuların içinden çıkıyor, kontrol etmenizi öneririm.
Soğutucu işi geniş, bir sürü alternatif var. Bu bütçede Noctua markasının kaliteli ürünlerinden almanızı öneririm. Coolermaster falan hikaye Noctua'nın yanında. NH U 12S gibi bir modeli vardı, alabilirseniz D14 alın ama bu da güzeldir.
Hocam bunun rgb olan modeli yok mu ve kutudan çıkan termal macunu nasıl? Yani alırsam termal macun olarak kutu içeriği kullanılır mı? Macun olarak önerinizi var mı bütçe sadece soğutucu için 500 TL macun için bütçem uygun..Arctic Freezer 34 Esports DUO Beyaz CPU Soğutucu Fiyatı
Arctic Freezer 34 Esports DUO Beyaz CPU Soğutucu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kendi 2. sistemimdede kullanıyorum aşırı memnunum stress testinde 54 derece Max gördü oyunlarda 35-45 arası seyrediyor ve sessiz bir ürün.
Hocam bunun RGB olan modeli yok mu ve kutudan çıkan termal macunu nasıl? Yani alırsam termal macun olarak kutu içeriği kullanılır mı? Macun olarak önerinizi var mı bütçe sadece soğutucu için 500 TL macun için bütçem uygun.
Kutudan gayet iyi bir termal macun çıkıyor tek kullanımlık MX4 oda işini iyi yapıyor overclock yapacaksanız noctua NT H1 almanızı öneririm ancak normal kullanacağım diyosanız hiç gerek yok.