CoffinShaker
Hectopat
Kasanizi ve stok fanınızı düşünürsek değerler normal. Takviye yapmanız faydalı olur.
Hangi model olduğunu bilmeden çok ısınıyor diyemezsiniz ki? Ya da şu an kaç derece olduğunu bilmeden etkiliyorda diyemezsiniz. Mesela Rx570'lar çok ısınıyor demişsiniz ama, ROG STRIX modellerin soğutması çok iyi. @Silinen üyeKasa içi sıcaklık işlemciyi ısıtmıyormu. Kasa içinde ısı üreten her komponenti düşünmek lazım.
AMD ekran kartları Nvidia kartlara göre fazla ısınır. RX570 çipseti kullanan modlu üretici modellerinde dahi bu böyledir. Kendim bizzat denedim. Bu sektörde ASUS ROG Strix kalitesi çoğu markada yok. Ben size bu durumu anlatmak için değil arkadaşın sorununa çözüm üretmek için yazıyorum.Hangi model olduğunu bilmeden çok ısınıyor diyemezsiniz ki? Ya da şu an kaç derece olduğunu bilmeden etkiliyorda diyemezsiniz. Mesela Rx570'lar çok ısınıyor demişsiniz ama, ROG STRIX modellerin soğutması çok iyi. @Silinen üye
Oyunda max 75 dereceyi gördüm.İşlemci 95 dereceye kadar dayanabilir en azından Ryzen Master bunu söylüyor. Oyunlarla testler parçalara aynı yükü vermez, oyundaki testi dikkate alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.