Ryzen 5 2600 MacOS High Sierra "End RandomSeed" hatası

an.l6i

Kilopat
Makaleler
3
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 2600
GTX 1060 6G
MSI B450 Gaming plus
8 GB Corsair Vengeance 3000 MHz RAM
Kuruluma girerken End RandomSeed hatası alıyorum.
Ne yaptıysam çözemedim, yardımcı olur musunuz?
Kullandığım raw dosyası "kealOS10136amdintelv2KemalALKIN.raw"
Configs'den AMD Zen seçiyorum.
WhatsApp Image 2019-05-11 at 17.13.38.jpeg

Yaptığım BIOS ayarları:
WhatsApp Image 2019-05-11 at 17.14.23.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Varsayılan bir config.plist yoktur.
  • İçerdiği config.plist yapılandırma dosyaları (Clover):
    config_amdfx_config --> AMD FX işlemciler (FX 8xxx gibi)
    config_amdzen_config --> AMD Zen işlemciler (Ryzen, Threadripper & Athlon 2xxGE gibi)
    config_intelmobile_config --> Intel dizüstü bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler için
    config_intelpc_config --> Intel masaüstü bilgisayarlar için
  • Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak için config.plist olarak kaydedin.
  • Kurulum öncesi ve sonrası için uygun config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configs kısmından seçebilirsiniz.
USB --> KEALEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> buradan zen olan config dosyasının kopyasını oluştup ismini config.plist (plist uzantısıdır) olarak kaydedin. BIOS ayarlarınız tamam ise kuracaktır.

Konusunda bulunan alternatif .efi driverları deneyebilirsiniz. Örneğin OsxAptioFixDrv-64.efi gibi.

Not: USB 2 veya 3 portlarını deneyerek devam ettirebilirsiniz sorun devam ederse.

• Varsayılan bir config.plist yoktur.
  • İçerdiği config.plist yapılandırma dosyaları (Clover):
    config_amdfx_config --> AMD FX işlemciler (FX 8xxx gibi)
    config_amdzen_config --> AMD Zen işlemciler (Ryzen, Threadripper & Athlon 2xxGE gibi)
    config_intelmobile_config --> Intel dizüstü bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler için
    config_intelpc_config --> Intel masaüstü bilgisayarlar için
  • Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak için config.plist olarak kaydedin.
  • Kurulum öncesi ve sonrası için uygun config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configs kısmından seçebilirsiniz.
USB --> KEALEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> buradan zen olan config dosyasının kopyasını oluştup ismini config.plist (plist uzantısıdır) olarak kaydedin. BIOS ayarlarınız tamam ise kuracaktır.

Konusunda bulunan alternatif .efi driverları deneyebilirsiniz. Örneğin OsxAptioFixDrv-64.efi gibi.

Not: USB 2 veya 3 portlarını deneyerek devam ettirebilirsiniz sorun devam ederse.
Ben yanlışlıkla Windowsu da sildim.
Yeniden kurmak için 380 GB Windows için yer bıraktım.
Teşekkürler.
@blackandyellow Nvdia driver nasıl kurabilirim?
Sürüm 10.13.6 (17G66).

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı