Çözüldü Ryzen 5 2600 ROG STRIX RTX 2060 CS:GO düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

musadursun06

Hectopat
Öncelikle sistem özelliklerim şu şekilde:
Ryzen 5 2600.
ROG STRIX RTX 2060.
8x2 3000MHz RAM.
ASUS B450-M anakart.

Bu sistem ile CS:GO'da 120-150 FPS arası alıyorum. Ayarlarım Ultra'da 4:3 1024 768 çözünürlüğünde oynuyorum, bu FPS değerleri normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır arkadaşlar zoruma gitmiyor lütfen. Biliyorum tek çekirdek performansı cidden düşük ama arkadaşın bilgisayarındaki değerleri normal değil konuyu saptırmadan arkadaşa yardım edelim.
Bence tam tersine sizin fanboyluğunuz. Ben i54460 ile 200-400 arası FPS alıyorum. R5 2600'ün 100 FPS alması normal mi? 😅

Şimdi burada ne demeye çalıştığınızı anlamadım bir daha düzgün bir dille yazabilir misiniz? Teşekkürler.

Hayır arkadaşlar zoruma gitmiyor lütfen. Biliyorum tek çekirdek performansı cidden düşük ama arkadaşın bilgisayarındaki değerleri normal değil konuyu saptırmadan arkadaşa yardım edelim.

Bence arkadaşa fanboy diğerek sen konunun dışına çıkmışsın. R5 2600'ün 100 FPS alması komik bir değer. Windows tasarruf modunda çalışıyor olabilir mi?

Driverlar güncel mi?
İlk aldığımdan beri hiç güncellemedim. Fakat ilk verirlerken driver kurdular.
Oyun içi konsolu açıp şu kodu yazın;
Kod:
fps_max 500
Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Zaten fps_max 0 da kullanıyorum.
Bence arkadaşa fanboy diğerek sen konunun dışına çıkmışsın. R5 2600'ün 100 FPS alması komik bir değer. Windows tasarruf modunda çalışıyor olabilir mi?

Nasıl anlayabilirim tasarruf modunda çalışıp çalışmadığını?
Öncelikle sistem özelliklerim şu şekilde:
Ryzen 5 2600.
ROG STRIX RTX 2060.
8x2 3000MHz RAM.
ASUS B450-M anakart.

Bu sistem ile CS:GO'da 120-150 FPS arası alıyorum. Ayarlarım Ultra'da 4:3 1024 768 çözünürlüğünde oynuyorum, bu FPS değerleri normal mi?
Arkadaşlar kesinlik yumuşatmayı 2x yapıp ikili CPU kullanımını açtım. FPS 180-200 arası 12 kişilik topluluk sunucusunda sizce bu değerler normal mi?

Son düzenleme:

Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Zaten fps_max 0 da kullanıyorum.

Arkadaşlar kesinlik yumuşatmayı 2x yapıp ikili CPU kullanımını açtım. FPS 180-200 arası 12 kişilik topluluk sunucusunda sizce bu değerler normal mi?
Normal oyuna girerseniz daha da artacaktır normal sayılır.

Normal oyuna girerseniz daha da artacaktır normal sayılır.

Rekabetçi bekleme sürem olduğu için giremiyorum, 4-5 günü kaldı bittiğinde geri bildirim yapacağım teşekkür ederim.

Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Zaten FPS_MAX 0 da kullanıyorum.

Arkadaşlar kesinlik yumuşatmayı 2X yapıp ikili CPU kullanımını açtım. FPS 180-200 arası 12 kişilik topluluk sunucusunda sizce bu değerler normal mi?

Arkadaşlar bu şekilde normal 5V5 maça girdiğimde 250 300 FPS alıyorum sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı